bilo bi lijepo da se 6680 moze dobiti za malo love, ali ona jos uvijek drzi cijenu...
u t-u je 3000kn,a na crno mi bas nije sigurno...
malo cu jos pricekati da vidim kako ce se stvari razvijati sa e60 i novim programimam za symb 9...
bilo bi lijepo da se 6680 moze dobiti za malo love, ali ona jos uvijek drzi cijenu...
u t-u je 3000kn,a na crno mi bas nije sigurno...
malo cu jos pricekati da vidim kako ce se stvari razvijati sa e60 i novim programimam za symb 9...
RoBee
Baš sam gledao, u ponudi T-Mobilea više ne nude 6680. Tako da ti je to jedina šansa ako misliš kupiti još u T-M centrima.Izvorno postao robee
Osobno mi se baš ne sviđaju ove Nokije iz E-serije. Preposlovne su (nešto kao Blackberry), ali E60 mi je zapela za oko.
Ako niš drugo, bar si siguran da neće praviti probleme s Galerijom ili s kamerom.
....ali nedostatak kamere ipak ne bi mogo bez nje dobro je imat pri ruci, zato E60 križamnemojte me krivo shvatit ali sve ostalo mi je za pet
![]()
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
sto ce im 16 milijuna boja kad nema kamere.... no dobro...
????Izvorno postao medvjed
Kakve veze ima 16 milijuna boja ekrana sa kamerom?
Testis unnus, testis nullus!
isuse....koji koprani dizajn od SE w800 i K/D 750
cvita
E60 mi super fon, ako ti netreba kamera na mobitelu (recimo imaš neki Olypus mju sa 7Mpx ili neki mali digitalac)... Preferiram mob sa kamerom, jer nekad dobro dođe(ako ništa onda za zahebanciju)...
@Cvita: ma koja kopija K750?? Na mobitelu se odma vidi da je noika... Meni uopće izgledom ne vuče na SE modele...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Izvorno postao marko6630
zato sto je bolji ekran korisniji kod gledanja slika, osvjetljenja, multimedijalnih sadrzaja, bla bla bla, a sumnjam da ce netko mali milijun slika s kompjutora prebacivati na mobitel, i to pogotovo ovaj. a kad imas kameru fino si slikas i gotova stvar![]()
Mob je stvarno ok... klasičan i dobar dizajn...to volim...ali su mogli bar VGA strpat...tek toliko da ako nešto hitno trebam slikat... jer nebudem uvijek neki veći digitalac furao... šteta...bar VGA...to je bar mala kamerica... mogli su je strpat...Više mi se zato sviđa E70... čak mi je i ta qwerty tipkovnica jedan izazov koji nisam isprobao...
![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Bookmarks