skini si P2K Commander on ce radit..meni je tako kod e1000 ne trzaju programi osim P2K Commandera i LeaderGL FlexEditor-aIzvorno postao Pharcyde
Ovak, znam da je ovo FAQ pitanje, ali citao sam po forumu i opet ne uspjevam nista napraviti.
Mob je L6, OS win98se
Imam neki cudni P2K (0.8.6. build 406) skinuh ga jer je pun qrac manji od ovih 70-80 MB verzija...
P2K drivers 2.9 i nikako ne trza na mob, stalno je diskonektiran. Mob se puni prek USB-a bez pol beda, ali nema nikakve komunikacije s kompom. Imam i mpx200 instaliran koji radi sve u 16 kak bi se reklo, prek activ synca, no ovaj L6 nikako. Uspio sam ga ubaciti drivere za L6 (motorola usb modem) i komp ih je sve instalirao. Podignem P2K i nista...
WTF da radim, bez BT-a sam i za sada mi preostaje jedino ovaj usb preko kojeg ne mogu raditi nista. Mozda je netko imao slicnih problema ili zna odgovor ?
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
skini si P2K Commander on ce radit..meni je tako kod e1000 ne trzaju programi osim P2K Commandera i LeaderGL FlexEditor-aIzvorno postao Pharcyde
Nisi dobro postavio drivere. ajd skini PST, izbriši sve instalacije driver što si do sad pokušavao instalirati, instaliraj PST, spoji mobitel da ti USB prepozna "L6" i gledaj da ti MultiFlashFlex bude otvoren (taj program ti se nalazi u C:\Program Files\Motorola\PST). Kada ti počne prepoznavati uređaj, počet će puno drivera instalirati. ti te drivere moraš poslati da ih čita iz foldera C:\Program Files\Motorola\PST jel si tamo instalirao PST i s njime ostavio drivere. Tako pošalji za sve dok te više ne bude tražio.
Pogledaj Motorola Superthread, tamo imaš objašnjeno od A do Ž i ne možeš fulati!
I možeš nešto probati sa RSD Lite-om. Ja sam tako nešto postavio, a i možeš sa p2k commanderom, kao što je već rećeno
skinuo sam commander pa cu probati, ak nece ici moram naci taj PST...
hvala decki a odgovorima![]()
ekipo, commander mi javlja da nema neki .dll file...
faking hell.![]()
skidam sada onaj paket - sve u jednom.
keep it cool.![]()
Ma to onda driver sigurno zeza.Izvorno postao Pharcyde
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
odustajem od svega...
bez BT-a vise ne zelim nista ni pokusavati srediti...
Probaj ovako. Jel imas RSD lite? Meni se L7(doduse na WinXP) isto nije nikako javljao.
1. pokreni RSD lite na kompu
2. mob stavi na data/fax
3. spoji ga usb-om na komp
sad bi ga trebao rsd prepoznati i pitati te za drivere, uputi ga na p2kdrivers i to je to.
Ja svaki put kad spajam L7 na komp, prvo moram pokrenuti RSD da mi radi u pozadini, kad on vidi mob, onda pokrecem P2K Tools i on prepoznaje mob.
bez RSD-a niti jedan program mi ne vidi mob.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
Kod mene kod spajanja v360 mora biti uključen PST da pokrenem bilo koji drugi program! Jedini mi je problem kad pokrećem Motorola Phone Tools onda mi namješta svoje drivere pa tako sve iz početka.Onda opet ponovo instalirati drivere koji me traži PST i tako u krug.Izvorno postao xianfu
Ali iskreno rečeno toliko sam se mučio na početku da namjestim P2k Tools da mi je ovo sad dječja igra i glavno mi je da radi! A najbolje od svega je kaj mi na lapu radi bez ikakvih problema!Bilo koji program koji sam stavio gore sve prepozna dok si rekao keks! Tako da i ja preporučujem da si instalira PST jer je najlakše preko njega instalirati drivere pogotovo ako nije siguran u manualno brisanje starih drivera iz compa!
Da, PST ti nije loš iako ja koristim za L6 RSD Lite 2.7 s kojim sam zadovoljan, a nemoj instalirati 2.5 ako već budeš instalirao to jer mi je on već puno puta zablokirao mobitel ali neznam oće li i tebi. Nemoj odustati i ja sam tako mislio da neću nikad da se vraćam na BT ali vidit ćeš da USB ima puno više mogućnosti![]()
decki hvala za help, no sve u svemu cijela prica je jadnija da nemre jadnija bit...
pa ne svercam uran niti se pokusavam spojiti na tajlandsku centralu - kaj su toliko zakomplicirali komunikaciju s kompom to mi nije jasno...
BT jest ogranicen, ali za krajnjeg i prosjecnog korisnika je best opcija.
pozdrav svima![]()
he he , to sam i ja nekad mislio dok sam imao motorolu , bt moze sve osim softver dirati i to je dovoljno .
Vidim ja da ovaj thread može već biti![]()
Meni stvarno nije jasno zašto ne želiš probati. I ja sam tek poćeo to raditi prije nekoliko dana i zadovoljan sam. Ako sam ja uspio a imam 13 godina sve to napraviti, ćak flash i flex, onda možeš i ti!![]()
no preko BT-a ne možeš ubacivati skinove, mijenjati startup i powerdown animacije, uključivati seemove, brisati zaključane gluposti i oslobodit memoriju....Izvorno postao Router
Stvarno je na forumu jako lijepo objašnjeno kako se kabal instalira i stvarno ko to nije uspio napravit.... Malo više truda... .)
Zahvaljujem se svima na pomoci i objasnjavanju, no ja zbilja nemam vremena za muku s isprobavanjem raznog softa. Zato sam reagirao kako sam reagirao![]()
BTW uspio sam ju instalirati.![]()
ja imam PST 7.23, p2k tools 0.8.6. 406, i p2k commander i sve radi normalno na L6 i na v360v, nego L6 ima samo opcije mjenjanja shema boja a skinove nema. Jel se netko pokušao igrati po tom pitanju??![]()
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
Bookmarks