he he , to sam i ja nekad mislio dok sam imao motorolu , bt moze sve osim softver dirati i to je dovoljno .
he he , to sam i ja nekad mislio dok sam imao motorolu , bt moze sve osim softver dirati i to je dovoljno .
Vidim ja da ovaj thread može već biti![]()
Meni stvarno nije jasno zašto ne želiš probati. I ja sam tek poćeo to raditi prije nekoliko dana i zadovoljan sam. Ako sam ja uspio a imam 13 godina sve to napraviti, ćak flash i flex, onda možeš i ti!![]()
no preko BT-a ne možeš ubacivati skinove, mijenjati startup i powerdown animacije, uključivati seemove, brisati zaključane gluposti i oslobodit memoriju....Izvorno postao Router
Stvarno je na forumu jako lijepo objašnjeno kako se kabal instalira i stvarno ko to nije uspio napravit.... Malo više truda... .)
Zahvaljujem se svima na pomoci i objasnjavanju, no ja zbilja nemam vremena za muku s isprobavanjem raznog softa. Zato sam reagirao kako sam reagirao![]()
BTW uspio sam ju instalirati.![]()
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
ja imam PST 7.23, p2k tools 0.8.6. 406, i p2k commander i sve radi normalno na L6 i na v360v, nego L6 ima samo opcije mjenjanja shema boja a skinove nema. Jel se netko pokušao igrati po tom pitanju??![]()
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
Bookmarks