...pokraj svih ovih postova i izjava ne znam što da nadodam - inače magazin je veoma dobar i većina brojeva je dobro ili izvrsno napisana - znači recenzije, servisne informacije, testovi itd. , dok su poneki brojevi bili katastrofalni... ne znam sad koji točno, morao bi pogledati arhivu, ali uglavnom ponekad su tekstovi znači biti tako banalni a neke izjave pomalo glupe...
...što se tile kvalitete samog magazina, od 50. broja se poboljšala, jedino što me smeta taj sjajni papir, "sljaka" je već spomenuo, pa bi volio kad bi se to promjenilo... inače, tekst je ok, čita se i sa malo veće udaljenostitako da nema problema... jedino mi ona crna boja nekad zna ostati na prstima, ne u velikim količinama, ali malo, pogotovo ako je neka slika gdje ima dosta crne boje...
...eto, to je moj izvještaj...

tako da nema problema... jedino mi ona crna boja nekad zna ostati na prstima, ne u velikim količinama, ali malo, pogotovo ako je neka slika gdje ima dosta crne boje...
Odgovori uz citat
časopis, ali zna biti i dosadno. Možda bi bilo dobro svake godine (češće ne bi bilo ipak dobro) promijeniti područja koja pokrivaju pojedini novinari.

Bookmarks