Uf. Mislim da ti za to neide program več da ima neki plugins za winamp. Streamriper ili tak nešto.Izvorno postao decek2006
mozete mi reci s kojim programom,mogu snimati live stream,zelim to imati na disku,jer ne mogu izvaditi iz temporary internet files.hvala
Uf. Mislim da ti za to neide program več da ima neki plugins za winamp. Streamriper ili tak nešto.Izvorno postao decek2006
Zadnji uredio darius : 10-05-2006 u 21:10
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
Evo, našao sam: Ovdje ti je link na stranicu pa probaj s timstreamriperIzvorno postao darius
cak ti i netreba program, sound recorder dolazi u sklopu windowsa. jest primitivan, ali mozes snjim snimat samo odaberi wawe/mp3 na audio properties, sound recording, volume i kad snimas nemoj nikakve druge zvukove pustat da i njih ne nasnimi
![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Joj probao sam to jednom. I onda mi došao mail pa mi snimilo i zvuk maila i sve.Izvorno postao flOorKilla
Ma ovo pljuga za koristit. Pustiš streaming u winampu i sam klikneš record. I sve dobiš ko mp3.
nešto sam prčkala po kompu i izgleda da sam obrisala nešto što nisam trebala, ali ne znam što... uglavnom, sada više nemrem slušati radio preko win media playeraima tko kakvu ideju??!!
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
instaliraj si winampIzvorno postao fly_nan
A KAJ SAD TI GLEDAS�
našla sam codec... naravno SAMA bez ičije pomoći... afkorsi onda se pitate kako to da smo se toliko emancipirale... pcc pa morale smo
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Bookmarks