Pa čuj ima ljudi kojima baš to treba ja na posao ne idem bez futrole jer bi morao svaki dan čistit prašinu i njega.Izvorno postao Mobyy
Ne znam da li je ovaj mob otporan na udarce i ta s.... ali meni nije loš.
Pa čuj ima ljudi kojima baš to treba ja na posao ne idem bez futrole jer bi morao svaki dan čistit prašinu i njega.Izvorno postao Mobyy
Ne znam da li je ovaj mob otporan na udarce i ta s.... ali meni nije loš.
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Specifikacije su mu dobre, ali ekran ubija... Malo premlen...
He, he... Ali po dimenzijama nebi reko da je symb...Izvorno postao blazzer
![]()
![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
LOL pa ne mora sve kaj je symbian biti velkoIzvorno postao Ićo
![]()
Mebi se mob osobno ne svidja a cijena pogotovo NE!! Al mi se svidja to sto se symbian sve vise siri , i mislim da u budućnosti bude symbiana u svim trenutnim klasama mobitela.
Slažem se, mob treba zaštititi od vanjskih utjecaja. Ja na svojoj 6680 imam Cristal case i super je!Izvorno postao rage99
Ali praviti hopa-cupa gumirani Symb mi nekako izlazi iz sheme "pametnjakovića".
Kome treba takav mob, znat će se koristiti i prastarim Symbianom, a tko misli igrati nogomet s mobom... Ne znam. Čini mi se da nisu baš pogodili najsretnije klasu. Trebao je to biti IMO neki serije 40 i amen. Ovo je samo demonstriranje snage koju Nokia trenutno nesumnjivo ima.
Mi možeš malo ovo pojasnitIzvorno postao Mobyy
![]()
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Cristal case je plastična zaštita koja se stavlja kao maska preko mobitela
Tako je. Sodom je odgovorio. Prozirna plastična maska koja ne prekriva dijelove mobitela koje koristiš- tipke. Debljina je nekih 1mm, pa mob ima i novi, jako dobar look, a zaštičen je od ogrebotina ili sl. Da ne idemo u off, za detalje javi na PM.Izvorno postao rage99
Meni se sviđaju ti mobovi koji imaju tipke sa strana. Djeluju mi jako dobro. Vjerojatno ta olovka bi mogla u stand-by-ju imati i neku drugu funkciju. Možda i nije loše rješenje.Izvorno postao rage99
Da ali ako mob držiš u desnoj ruci onda je ova tipka malo nespretno smještena, ali dobro i tako se jako malo koristi.Izvorno postao Mobyy
Bookmarks