mob mi ima malo čudan dizajn, ali definitivno premali ekran za jedan symbian mobitel! loše...
evi došla obavjest na GSM arena :
http://www.gsmarena.com/nokia_5500_s...d-news-193.php
+ Nokia 5500 Sport: Novi S60 3rd Edition Mob
Nokia 5500 Sport: Smartphone sa six-packom!?
The Nokia 5500 Sport je mobitel sa sport dizajnom i apelom za sportskim nacinom zivota. Nokia 5500 Sport donosi sve neohodne funkcije i tehologije potrebne prosjecnom useru.
"The Nokia 5500 Sport kombinira sportski duh sa posljednjim tendencijam u mobilnoj industriji . ...
Read more:
Nokia 5500 Sport: Smartphone with a six-pack!?
Sincerely yours,
Apoc
Get more guides and advice at:
www.symbian-freak.com
To get more out of your favourite device, visit the website.
mob mi ima malo čudan dizajn, ali definitivno premali ekran za jedan symbian mobitel! loše...
evi došla obavjest na GSM arena :
http://www.gsmarena.com/nokia_5500_s...d-news-193.php
Zadnji uredio Nono01 : 10-05-2006 u 12:26
Izgleda da je to neki polu-symbian. Idealan za one što se dvoume između dummyja i symbiana![]()
zanimljivo u svakom slučaju,..e sad kad se javi frishki sa nokijom i njenim itenzitetom izbacivanja modela![]()
Zanimljiv mob, crni je cisto ok. Sigurno ce naci svoje poklonike.
Ocito je Nokii ostalno ovih 208x208 ekrana na zalihi od 6230i,
pa su morali to negdje progurati![]()
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
...pomalo me podsjeća na 3220... i nikad ne bi rekao da ima symbian...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Zakaj Nokia ne znam napraviti Symbian mob da liči na nekaj (osim 6680 i N70)...ovo je koma...
Bom Chicka WahWah
...a da nevelim kak mi je bezveze.![]()
Ovo je i meni danas palo na pamet.Izvorno postao xianfu
![]()
Izvorno postao sodom
![]()
Come on, this is free country
![]()
Mob i nije nešto.........tj. nesviđa mi se nikako... ali samo me zanima njegova cjena sigurno će bit![]()
![]()
......pa neće ni imati neku prodaju....
Ula la, jupi je, život mi gre na boje o kako son oplovi koko škoja jabuke...
Vidiš, ne bih to napisao u ovom slučaju...Izvorno postao sodom
Ovaj mi model malo liči na Alcatelove uređaje... Ni sam ne znam da li mi se sviđa ili mi je pak grozan...
Zadnji uredio frish : 10-05-2006 u 17:46
Cijena pise kao 300 eura prije davanja. Znaci nekih 2500-2800 kad dodje do nas.Izvorno postao cvrlj50
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
Meni ima jeben dizajn!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
A, kojim se forama služi ova Nokija-pazi napraviti smartphone za sportaše...
Steri ljudi bi kazali - tko masla ima njime i gu**cu trlja!
Slažem se s Miletom, nešto je tu nedorečeno-treća edicija Symbian Nokia ima 12 ikona u meniju, ova nema...
Pazi ludosti, napraviti "gumeni" Symbian. Po mom mišljenju neće se baš tako prodavati. Klasa 5xxx je uvijek imala dobru cijenu.
Vjerojatno još jedan od Nokijinih eksperimenata, koje ova firma (na žalost ili na sreću) si može priuštiti.
Po specifikacijama je čisto OK... ali po dizajnu malo ugly...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Ma nije mi nešto ... Izgledom mi se nimalo ne sviđa... Još ako je ekran 208x208 pixela, onda stvarno...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Slabo je meni ovo, symbian mora biti velik i težakT - Jacques
![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Pa čuj ima ljudi kojima baš to treba ja na posao ne idem bez futrole jer bi morao svaki dan čistit prašinu i njega.Izvorno postao Mobyy
Ne znam da li je ovaj mob otporan na udarce i ta s.... ali meni nije loš.
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Specifikacije su mu dobre, ali ekran ubija... Malo premlen...
He, he... Ali po dimenzijama nebi reko da je symb...Izvorno postao blazzer
![]()
![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Slažem se, mob treba zaštititi od vanjskih utjecaja. Ja na svojoj 6680 imam Cristal case i super je!Izvorno postao rage99
Ali praviti hopa-cupa gumirani Symb mi nekako izlazi iz sheme "pametnjakovića".
Kome treba takav mob, znat će se koristiti i prastarim Symbianom, a tko misli igrati nogomet s mobom... Ne znam. Čini mi se da nisu baš pogodili najsretnije klasu. Trebao je to biti IMO neki serije 40 i amen. Ovo je samo demonstriranje snage koju Nokia trenutno nesumnjivo ima.
LOL pa ne mora sve kaj je symbian biti velkoIzvorno postao Ićo
![]()
Mebi se mob osobno ne svidja a cijena pogotovo NE!! Al mi se svidja to sto se symbian sve vise siri , i mislim da u budućnosti bude symbiana u svim trenutnim klasama mobitela.
Mi možeš malo ovo pojasnitIzvorno postao Mobyy
![]()
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Cristal case je plastična zaštita koja se stavlja kao maska preko mobitela
Tako je. Sodom je odgovorio. Prozirna plastična maska koja ne prekriva dijelove mobitela koje koristiš- tipke. Debljina je nekih 1mm, pa mob ima i novi, jako dobar look, a zaštičen je od ogrebotina ili sl. Da ne idemo u off, za detalje javi na PM.Izvorno postao rage99
Bookmarks