= Citat = Izvorno postao mija
Bok Bimbi!
Bila sam u Grazu i vidjela par modela od canona (ixus 60 nisu imali), te mi se čini da su cijene gotovo iste kao i u Zagrebu. Nažalost,nisam stigla posjetiti adrese koje si mi preporučio...
Čitala sam neke tvoje postove i vidjela da hvališ model sony dsc-T30 i T9.
Misliš li da su bolji od sonya W50? Znam da je malo nezahvalno pitanje ali kako se još nisam odlučila sve opcije su otvorene....
Zao mi je da nisi imala prilike posjetiti u linkovima navedene ducane, jer su doista povoljniji od RH ducana. Mozda to na ovoj klasi aparata i nije toliko primjetno, ali ipak su jeftiniji! Ja upravo u jednome od tih ducana kupujem nesto ozbiljniju opremu i foto aparat i usteda je znatna.

http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=331725&postcount=8

Sto se usporedbe T9 i W50 tice. Objektivno gledano T9 nije bolji aparat...cak bih rekao da je i nesto losiji! Osim sto je T9 fancy model i privlacniji je dizajnom i izgledom, sto se placa, tako da je podosta skuplji od W50, tako je njegova cijena cca 2500 kuna.

T30 jest bolji aparat od W50, ali je razlika u cijeni drasticna, tako da ne znam koliko bi to ulaganje bilo opravdano (pogotovo s obzirom na cinjenicu da je T30 zadnji iz T serije i stoga vrlo kratko na trzistu, tako da cijena nije stigla pasti niti kune). Naime cijena T30 modela u RH je 3000 kuna!