Izvorno postao Ifrit
riječ je o low end matičnima, znači za nezahtjevne PC usere, profil office tipa recimo... a i cijenom objašnjavaju nižu kvalitetu
najme prije tjedan dana sam imo mali bum u kompu i matična i procsor su rikli sad mi se našna matična navedena gore u kompu sad me zanima kolka je kvaliteta tih matiča stim da baš nisam u tim vodama![]()
:bunny:
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Izvorno postao Ifrit
riječ je o low end matičnima, znači za nezahtjevne PC usere, profil office tipa recimo... a i cijenom objašnjavaju nižu kvalitetu
To je ako se nevaram matična za intel sa via chipsetom...
sve je inovator rekao...
ALI u jednom se neću složiti:
Nove asrock ploče su ko stvorene za zahtjevne korisnike, posebno nam je svima poznata ASROCK 939 dual sata2 ploča koja je i sad svojim specifikacijama, jedna od naaaajboljih izbora za kupovinu, i po cijeni 400 tinjak kuna konkurira svim DFI pločama do 1000 kuna za AMD platformu, i ravna je po perfomansama sa nforce4 čipsetom, a po nekim testovima i bolja...
Asrock nudi ono što nitko drugi ne nudi...
od podrške kod intela za DDR memoriju i DDR2 memorije na istoj ploči, do ovih ploča za AM2 procesore sa dodatkom, za dvije grafičke odjednom ( ne sli , nego agp+pcie zajedno), za SLI ploče i mnogo drugoga, i to potpuno stabilno za razliku od drugih proizvođača koji to nemogu ponuditi...
ima svoj krug korisnika ( ali samo ploče proizvedene od 2005 ) ULI chipset za AMD te intel za Intel procesore su super stabilni i rade perfektno...
korisnici koji prelaze sa jedne platforme na drugu platvormu, imaju prilike kuptii odlične ploče po odličnim cijenama... (asrock ploče)
Asrock je čisto solidan!Pogotovo ova što Krompirko kaže,SATAII.
Ako nisi tip koji mora iz svake komponente izvući max nije uopće loša ploča!
Ja sam bolje kloknio Opterona na ASROCK ploči nego na Albatronki sa Nforce 4 chipsetom...
mislim da to sve govori...
znači i nije takvo smeče kak sam mislio...![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Nije smece ali je low end jer se ovdije radi o sckA ploci a ne sata2
Inace asrock je nizi brand asusa![]()
Ja imam tu ploču... i odlično me sluzi.... clockanje bez problema !
Bookmarks