op, onda nije dobro. program za provjeru temperature ti je SpeedFan - SVE s njim->diskove, matičnu, proc, voltaže i ventilatore.Izvorno postao whiteboy
op, onda nije dobro. program za provjeru temperature ti je SpeedFan - SVE s njim->diskove, matičnu, proc, voltaže i ventilatore.Izvorno postao whiteboy
U fak, pa temperature hardova su mi oko 49 stupnjeva! To ziher nije dobro!
Idem zgasit komp.
Donijet ću makar običan vent da ih hladi, al moram pod hitno nekaj sredit...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
eto vidiš........ moraš imat neki protok zraka, nemoj se s tim igrat pa da ti opet nešt crkne.Izvorno postao whiteboy
Pa već smo ti savijetovali speedfan, a ti ga još nisi niti probaoKaj nas onda uopće pitaš?
![]()
Intake vent je 80mm undervoltan na 7V čini mi se (ili na 5V, ne sjećam se više)...
malo sam tražio i koliko sam skužio trebao bi biti 5V.
http://forum.pcekspert.com/printthre...5&pagenumber=1
Ja mislim da je kod mene na 7V, ne kužim što si sa ovim linkom htio reči?
ma samo da sam mislio da bi trebalo bit 5 V, koliko vidim iz iskustva ljudi da modificiranje po napajanju za tiši rad kompa za taj undervoltan stavljaju 5 V. to bi valjda bilo drk*** po napajanju, da se dobije tiši rad kompa, što ne?Izvorno postao gog
Bookmarks