Hmmm... evo opet mi se javio isti problem.
Stavio sam sad hard u kućište, no kod dizanja windowsa detektirane su neke greške (od samih windowsa), pa se je automatski pokrenuo neki disk check koji ih je navodno ispravio. Sad stvarno ne znam što je. Nekakvi unreadable filovi su nađeni...
Sad sve radi, ostavio sam i taj hard u kućištu, sad su mi tri harda jedan iznad drugog, pa se bojim da se neće preveć zagrijavat. Kaj vi mislite?
Sad ću i neki prog instalirat za dijagnostiku, pa ćemo vidjeti kaj je s diskom...

Odgovori uz citat
nego, gog ima pravo, to bi ti se moglo opako zagrijavat, ako nema ventilacije. no ovo sa externim diskom se i meni dogodilo jednom, al taj disk chek se dignuo za vrijeme bootanja win-a, isto javio da je sve ok, no pošto ja ne držim neke važne podatke na njemu, nego stvarno služio samo za prijenos, odmah sam ga formatirao u win-u, i od tad nikad više takvih problema. ovo sa miješanjem usb-portova mi se nije već dosta dugo dogodilo, očito je sad sve stabilno. iako sad disk nije kod mene, pitao sam frenda, kaže radi sve super. znači poanta je da se zna tako nešto događat, kažem, ja sam već navikao. al nije ti to ništa ozbiljno.

Bookmarks