evo nakon dugog vremena da stavim neku novost
ostale slike na mobil.cz spec ako naletim negdje (ako ima)
![]()
evo nakon dugog vremena da stavim neku novost
ostale slike na mobil.cz spec ako naletim negdje (ako ima)
![]()
Zadnji uredio Jamal : 05-08-2003 u 05:35
It's nice to be important, but it's more important to be nice
a na iskonovom portalu kaze......
Microsoft priprema novi pametni telefon
Nakon Orangeovog modela SPV, softverski div Microsoft trebao bi predstaviti novi model pametnog telefona na Windowsima, koji će se opet proizvoditi na Tajvanu.
Informacija o novom Microsoftovom smartphoneu potvrđena je na siteu američke agencije FCC (Federal Communications Commision), koja je nadležna za atestiranje telefonskih uređaja za tržište SAD. Uređaj bi se trebao proizvoditi u tvornici tajvanskog proizvođača Chi Mei Communication Systems, a njegovo kodno ime glasi "Beethoven".
Za razliku od prethodne koncepcije Microsoftovog smartphone uređaja, Beethoven je preklopni model, dakle sastoji se od dva dijela - donjeg s tipkovnicom i gornjeg s ekranom.
Prema dosad objavljenim podacima, ovaj će uređaj biti opremljen USB i IrDA sučeljem, te utorom za MMC memorijske kartice. Ipak, u njega neće biti ugrađena digitalna kamera.
Dosad su najnoviju inačicu Windows operativnog sutava za pametne telefone u svoje uređaje ugradili Mitac, High Tech Computers i Samsung, a isto će tijekom ove godine učiniti Motorola. Prethodni Microsoftov smartphone model je SPV koji se nalazi u distribuciji operatera Orange.
a ista slika moba.... http://www.iskon.hr/tehnoklik/page/2...1/0178006.html
imas slicice ali koje si ti vec stavio....
Specs?
ne znam zasto, ali mene taj mob neodoljivo podsjeca na panasonic gd87... jedino sto mi je tipisno za motorolu, jesu one tri tockice na desnoj i lijevoj funkcijskoj tipci...![]()
vidi stvarno....Poslao: vrag
ne znam zasto, ali mene taj mob neodoljivo podsjeca na panasonic gd87... jedino sto mi je tipisno za motorolu, jesu one tri tockice na desnoj i lijevoj funkcijskoj tipci...![]()
![]()
Je samo kaj nema antenu.Poslao: vrag
![]()
Neznam cini li mi se ili ima VELIK ekran!Veoma zanimljiv mobilni telefon.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
pa to je dobro ako ima veliki ekran
Ofskroz.![]()
Al NIJE dobro ak je zbog toga i sam velik.Uostalom ružan je.
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Pa nije velik.
Kak znaš?
Pretpostavljam, po slici nije.
Ovdje imate sve o tom mobu kaj se za sada zna, pa uzivajte...
Ugodno iznenadjenje je sd/mmc slot... dakle podrzava taj mob te dvije kartice, i izvana se guraju, a ne ispod baterije... obecavajuce...![]()
To je super! Još da je ljepšiDajte pogledajte 3. sliku. Koji je to Samsung?Izgleda mi zaaakonnn
![]()
ono ti je E700, imas o njemu temu u samsung forumu
A i da vidite svi utor za sd/mmc...
![]()
![]()
To je izvrsno ali pogledajte iz ove slike kak je mobitel velik.Još kad se rasklopi...
...ma to ti je dječja ruka...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Pa da,vidi se da jeNekoj bebi su to dali
Ma nije uopće prevelik, ja imam Panasonic 87 pa mi nije prevelik.
Zbilja?Ipak mi je bolji V600 i od jednog i od drugog
da, ali neusporedive su mogucnosti v700 i v600...![]()
meni se isto cini da nije velik... iz loseg je kuta slikano ovo...![]()
![]()
![]()
![]()
Meni izgleda da je E 700 u puno većoj prednosti nego ova motorola. N9ije mi se dalo citati cijeli tekst al sto do oni govore o smrti PDA odma u naslovu. Dajte probajte napisat nesto preko te tipkovnice sto je dulje od 600 znakova i tako iz dana u dan pa mi se onda javite.
Viva la Nippon!!!
not
Bookmarks