Monitor, odnosno kabel nije, jer kad ga odspojim napiše mi "check cable connection", a uostalom monito rje brand new... A grafičku koju imam je AGP Sapphire ATI Radeon 9250 128 bit, 256 MB, tv-out, DVI...
Monitor, odnosno kabel nije, jer kad ga odspojim napiše mi "check cable connection", a uostalom monito rje brand new... A grafičku koju imam je AGP Sapphire ATI Radeon 9250 128 bit, 256 MB, tv-out, DVI...
Kao sto sam rekao, nisam ni vjerova da je rijec o kabelu![]()
@Frish-ki
Evo ti link na njihov system utillity, pa si instaliraj i vidi kaj je s voltazom, te jel ti javlja jos kakve greske
http://www.epox.com.tw/eng/support.php?ps=255&type=6
(ovo prvo gdje ti pise EPOX USDM)
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Evo, skinuh i vidim da mi piše pod "volt" 0.756 V. Što to znači, pojma nemam...
Zadnji uredio Krompirko : 11-05-2006 u 00:35
Printscreen bi pomogo, po mogucnosti cijelog tog screena gdje su voltaze, pa bum ja usporedil s svojima, pa ti javim ak se podudaraju, odnosno ne podudaraju.
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
sve se ide redom... ja sam pitao bio za to sto monitor ispisuje kad nije ninasta prikopcan, i ispostavilo se da prikazuje drugaciju sliku nego onu koju je prikazao kad je kom bio neispravan...
ovako se uklanjaju kvarovi, dakle kabal nije,,, hehehehe...
sad samo treba skontati sto je...
Ajme meni, sve je nešt zbrkano tamo... Daj probaj flashat novi BIOS sa sticka, ja bar mogu na svojoj ploči tako.
Kaj je zbrkano, gdje je zbrkano?
Rečeno mi je da EPOX-ove ploče ne mogu flashat BIOS preko sticka, već samo preko floppyja, kojeg ja nemam...
Bookmarks