da dobiješ microSD karticu, mislim da je 64 mb, no nisam 100 % siguran koliko je točno kapacitetIzvorno postao Siemens
da dobiješ microSD karticu, mislim da je 64 mb, no nisam 100 % siguran koliko je točno kapacitetIzvorno postao Siemens
nee ne dobiješ ništa. samo punjač. ja sam u king crossu našo mini usb za 36kn, a u tehnomaxu 512mb karticu za 220knIzvorno postao GoGs
Evo kupih danas Motorolu L7 i moram reći da sam jako zadovoljan!![]()
Imam i nekoliko pitanjca:
1.Imam doma onaj miniUSB kabal od prijenosnog diska pa me zanima mogu li ga koristiti sa mobom ili baš mora bit orginalni kabal?
2.Mogu li tim kablom prebacivati slike,melodije ako nemam mem.kartice u mobu?
To je sve za sada.Hvala!
Mozes koristiti taj kabel, ja koristim od Canon digitalca i nema problema.
Sto se tice prebacivanja melodija i ostalog, sve se da napraviti samo ti treba neki od P2K programa, recimo P2K tools. Za preinake i ostale gluposti mozes pratiti sticky u motorola podforumu o V360v i njenom modingu. U principu je sve isto za ta dva moba.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
Daj mi još samo reci da li za prebacivanje slika i melodija putem kabla(P2K tools) mora u mobu pod USB Postavke bit uključeno Data/Faks ili Mem.kartica??I da li to L7 ima neki senzor da se osvjetljenje tipkovnice ne pali kada se nalazim u nekom svjetlom prostoru?
Zadnji uredio Siemens : 27-05-2006 u 16:48
Koliko sam skuzio ti nemas memorijsku karticu pa ces za sve morati koristiti mob u data/fax modu. Ali prije toga procitaj ovaj sticky o v360v. A sto se tice osvijetljenja, da postoji senzor za to i nalazi se na vrhu mobitela kod rupe za vezicu, izgleda kao neka mala ledica.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
Bookmarks