e, i ja san kupija se w810i i sad me zanima moze li se i kako cu zakljucati neki folder,npr. iman neke slike koje ne zelin da svi gledaju.....ako se ne moze postoji li onda program za to, ako morete ostavite link za download.....hvala
ja imam loše iskustvo sa w810i.kupio sam ga i pokrenuo walkman a on sam škripi i ispušta neke čudne zvukove.sve samo ne svira.u folderima na memory cardu je sve ok.svira normalno ali preko walkmana ništa se ne razumije.još uvijek čekam na zamjenu uređaja .kupljen je u vipu i od vodafona je.ne znam vjerovatno je greška u softu.sve drugo je super.jednostavno fenomenalni telefon.pokušao sam na sve muguće načine ubacivati mp3 ali walkman se ponaša isto.zna li tko u čemu je problem
Zadnji uredio boky22 : 26-12-2006 u 16:08
e, i ja san kupija se w810i i sad me zanima moze li se i kako cu zakljucati neki folder,npr. iman neke slike koje ne zelin da svi gledaju.....ako se ne moze postoji li onda program za to, ako morete ostavite link za download.....hvala
A da si pokusao pritisnuti "Play"?Izvorno postao boky22
Inace, jednu stvar nikako ne mogu ukapirati. Dok mi je telefon u standby-u, zakljucan, i kad hocu da pustim muziku pritiskom na Play/Pause, nekad hoce, a nekad ne (trazi da prethodno otkljucam). Koja je caka? I kad stavim slusalice u mob, nekad jednostavno pocne svirati kad to pritisnem, iako je zakljucan, a nekad nece. Any ideas?
Da li i vama telefon uspori dok u onom PopUp meniju ulazi u Bookmarske (3. kartica)?
|Think again.|
kod mene to funkcionira ovako: bez slušalica mi kad stisnem tu tipku počne svirati, ali samo kad je otključan (bez obzira dal je u stand by-u ili ne), a kad je zaključan neće. sa slišalicama hoće uvijek.Izvorno postao Flashy
(pretpostavljam da govorimo o istoj tipki - onoj na lijevoj strani mobitela za Play/Pause)
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
ista stvar kako god pokrenem walkman događa se isto.vjerovatno greška u softveru.definitivno ide na reklamaciju ali još čekam jer ga nemaju u trgovini za zamjenuIzvorno postao Flashy
e to i mene zanima...postoji li ista takvoga??Izvorno postao pajo
Bilo je vec rijeci o tome. Uglavnom, postoji neki Java program za to koji nije nista posebno, cak, sta vise, nekad nece da vrati/otkljuca zakljucane stvari. Znaci - nista od toga.
Najlakse ti je napraviti 20 podfoldera jedan u drugom i u to staviti fajlove, pa ce onom ko bude trazio da to otvori vjerovatno dosaditi pritiskati "Open" nakon desetog foldera.
![]()
|Think again.|
e znan to sam i ja bija stavija neki fileprotect...program je smece....ideja ti je dobraIzvorno postao Flashy
ali sto je najgore ne moze ni to jer kad uden u walkman iman opciju "sav video" i tamo se ispisu svi video fileovi sa podrzavajucin formatima
![]()
![]()
Nazalost, onda ni ti neces vise koristiti te fajlove jer ce ti biti prekomplicirano doci do njih.Izvorno postao Flashy
![]()
e i kada sniman filmove, svaki film mi moze trajat samo 30-ak sek i onda sam prikine, iako ima dovoljno memorije...jeli to inace normalno i moze li se to kako prominit, tj.produzit to trajanje snimanja....unaprid hvala
imas u podesenjima za "video visoke kvalitete" i "mms film" tako nesto. upali kameru, stisni dole za film - podesenja - nacin snimanaj i tu odaberes
iPhone 5s 16 GB
Imam jedno pitanje, koja je posljednja verzija firmwarea za w810, moj je R4CE012. Hvala.
R4EA031 je zadnji, ovaj tvoj je prva relase verzija
iPhone 5s 16 GB
Isao sam preko seus-a po najnoviju verziju, ali mi kaze da ju vec imam, zato sam i pitao, mobitel je brandiran na vip, da li zbog toga nece mozda, iako mi je sve otkljucano, kartice i te sheme, nitko nije cackao po njemu, otkljucanog sam ga kupio u vipu?
pa ako ti je brandiran na VIP, onda je to razlog zašto ti neće update-ati soft...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
jel to nova verzija firmware R4ED001?
http://www.topsony.com/foro/local_links.php?catid=171
Mi6 Black
ajde sad jedno malo glupo pitanje, ali nikad se nisan bavia s time prije a sad sam kupia w810i pa me zanima...sto se konkretno dobije upadateom softwarea i jeli na kraju krajeva uopce vridi mucit se sa time...evo ja sad iman original vodafone soft i da li se uopce triba upustat u to....kako se kaze, nekad je bolje zivit u neznanju![]()
Odnosno, najjednostavnije ("laicki") receno, osjetno ces samo dobiti druge ikone menija, bez oznaka Vodafone-a, te neces imati dugme "Live". Ostalo je manje-vise isto, tako da ti, ako se ne upustas previse u tematiku, to i ne treba.
![]()
|Think again.|
...evo i ja sam ga konačno nabavio - mob je ok... zasad nemam problema, a nadam se da i neću...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
...još me zanima jedna stvar - dal na w810 radi MS od 2GB...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks