+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 317

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    W810i
    Operater
    m:tel
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao boky22
    ja imam loše iskustvo sa w810i.kupio sam ga i pokrenuo walkman a on sam škripi i ispušta neke čudne zvukove.sve samo ne svira.
    A da si pokusao pritisnuti "Play"?

Inace, jednu stvar nikako ne mogu ukapirati. Dok mi je telefon u standby-u, zakljucan, i kad hocu da pustim muziku pritiskom na Play/Pause, nekad hoce, a nekad ne (trazi da prethodno otkljucam). Koja je caka? I kad stavim slusalice u mob, nekad jednostavno pocne svirati kad to pritisnem, iako je zakljucan, a nekad nece. Any ideas?
    Da li i vama telefon uspori dok u onom PopUp meniju ulazi u Bookmarske (3. kartica)?
    |Think again.|

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    SE W810i
    Operater
    Tele2
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Flashy

Inace, jednu stvar nikako ne mogu ukapirati. Dok mi je telefon u standby-u, zakljucan, i kad hocu da pustim muziku pritiskom na Play/Pause, nekad hoce, a nekad ne (trazi da prethodno otkljucam). Koja je caka? I kad stavim slusalice u mob, nekad jednostavno pocne svirati kad to pritisnem, iako je zakljucan, a nekad nece. Any ideas?
    Da li i vama telefon uspori dok u onom PopUp meniju ulazi u Bookmarske (3. kartica)?
    kod mene to funkcionira ovako: bez slušalica mi kad stisnem tu tipku počne svirati, ali samo kad je otključan (bez obzira dal je u stand by-u ili ne), a kad je zaključan neće. sa slišalicama hoće uvijek.
    (pretpostavljam da govorimo o istoj tipki - onoj na lijevoj strani mobitela za Play/Pause)
    .
    If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    w810i
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

walkman

= Citat = Izvorno postao Flashy

ista stvar kako god pokrenem walkman događa se isto.vjerovatno greška u softveru.definitivno ide na reklamaciju ali još čekam jer ga nemaju u trgovini za zamjenu

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove