e, i ja san kupija se w810i i sad me zanima moze li se i kako cu zakljucati neki folder,npr. iman neke slike koje ne zelin da svi gledaju.....ako se ne moze postoji li onda program za to, ako morete ostavite link za download.....hvala
e, i ja san kupija se w810i i sad me zanima moze li se i kako cu zakljucati neki folder,npr. iman neke slike koje ne zelin da svi gledaju.....ako se ne moze postoji li onda program za to, ako morete ostavite link za download.....hvala
e to i mene zanima...postoji li ista takvoga??Izvorno postao pajo
Bilo je vec rijeci o tome. Uglavnom, postoji neki Java program za to koji nije nista posebno, cak, sta vise, nekad nece da vrati/otkljuca zakljucane stvari. Znaci - nista od toga.
Najlakse ti je napraviti 20 podfoldera jedan u drugom i u to staviti fajlove, pa ce onom ko bude trazio da to otvori vjerovatno dosaditi pritiskati "Open" nakon desetog foldera.
![]()
|Think again.|
e znan to sam i ja bija stavija neki fileprotect...program je smece....ideja ti je dobraIzvorno postao Flashy
ali sto je najgore ne moze ni to jer kad uden u walkman iman opciju "sav video" i tamo se ispisu svi video fileovi sa podrzavajucin formatima
![]()
![]()
Nazalost, onda ni ti neces vise koristiti te fajlove jer ce ti biti prekomplicirano doci do njih.Izvorno postao Flashy
![]()
e i kada sniman filmove, svaki film mi moze trajat samo 30-ak sek i onda sam prikine, iako ima dovoljno memorije...jeli to inace normalno i moze li se to kako prominit, tj.produzit to trajanje snimanja....unaprid hvala
Bookmarks