[QUOTE=cvita] kad te netko zove ne cujes na slusalice?...[/QUO
još nitko nije odgovorio na ovo ili ja nisam našao,kod mene je isto,u slušalicama ne čujem ništa...
[QUOTE=cvita] kad te netko zove ne cujes na slusalice?...[/QUO
još nitko nije odgovorio na ovo ili ja nisam našao,kod mene je isto,u slušalicama ne čujem ništa...
Mi6 Black
misliš na zvono prilikom poziva ili na glas sugovornika?Izvorno postao MASVA
ako je riječ o zvonu, ni ja ga ne čujem u slušalicama, već samo na zvučniku mobitela. jedino po čemu znam da mobitel zvoni je to što prestane svirati mp3-ce...![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Ako imaš ugašeni zvuk i slušaš mp3-ce prestanu ti svirati ako te neko zove, a ako ne slušaš mp3 i imaš ugašen zvuk onda čuješ u slušalicama da ti zvoni! ako je zvuk upaljen, onda ti zvoni samo na zvučnik moba.
joj kako su zakomplicirali...Izvorno postao zeroo-cool
bilo bi bolje da su stavili da uvijek zvoni.
.
ja imam loše iskustvo sa w810i.kupio sam ga i pokrenuo walkman a on sam škripi i ispušta neke čudne zvukove.sve samo ne svira.u folderima na memory cardu je sve ok.svira normalno ali preko walkmana ništa se ne razumije.još uvijek čekam na zamjenu uređaja .kupljen je u vipu i od vodafona je.ne znam vjerovatno je greška u softu.sve drugo je super.jednostavno fenomenalni telefon.pokušao sam na sve muguće načine ubacivati mp3 ali walkman se ponaša isto.zna li tko u čemu je problem
Zadnji uredio boky22 : 26-12-2006 u 16:08
e, i ja san kupija se w810i i sad me zanima moze li se i kako cu zakljucati neki folder,npr. iman neke slike koje ne zelin da svi gledaju.....ako se ne moze postoji li onda program za to, ako morete ostavite link za download.....hvala
e to i mene zanima...postoji li ista takvoga??Izvorno postao pajo
A da si pokusao pritisnuti "Play"?Izvorno postao boky22
Inace, jednu stvar nikako ne mogu ukapirati. Dok mi je telefon u standby-u, zakljucan, i kad hocu da pustim muziku pritiskom na Play/Pause, nekad hoce, a nekad ne (trazi da prethodno otkljucam). Koja je caka? I kad stavim slusalice u mob, nekad jednostavno pocne svirati kad to pritisnem, iako je zakljucan, a nekad nece. Any ideas?
Da li i vama telefon uspori dok u onom PopUp meniju ulazi u Bookmarske (3. kartica)?
|Think again.|
kod mene to funkcionira ovako: bez slušalica mi kad stisnem tu tipku počne svirati, ali samo kad je otključan (bez obzira dal je u stand by-u ili ne), a kad je zaključan neće. sa slišalicama hoće uvijek.Izvorno postao Flashy
(pretpostavljam da govorimo o istoj tipki - onoj na lijevoj strani mobitela za Play/Pause)
.
ista stvar kako god pokrenem walkman događa se isto.vjerovatno greška u softveru.definitivno ide na reklamaciju ali još čekam jer ga nemaju u trgovini za zamjenuIzvorno postao Flashy
Bookmarks