meni je pricala jedna zena iz vipa preko koje sam si kupio w810i da brandirani relativno brzo odlaze jer se stavljaju losi softwer i da je sa orig. softverom duplo bolji pa sam ga odma prodo jer sam imo brandiran na vodafone![]()
meni je pricala jedna zena iz vipa preko koje sam si kupio w810i da brandirani relativno brzo odlaze jer se stavljaju losi softwer i da je sa orig. softverom duplo bolji pa sam ga odma prodo jer sam imo brandiran na vodafone![]()
zar ti nije bilo jednostavnije samo staviti originalni software?Izvorno postao Mrkwa
![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
je bilo je sam kae rekla da kad se taj njihov(vipov,simpin...) sowtwear jednom stavi on vec shebe mob i da kasnije ak mjenjash soft nema veze, idalje ce ti se shebat mob....mislim tak mi je ona rekla tj. dala savjet i mislim da je u pravu, barem ja takva iskustva imam....
kako moze unistit mob? ne kuzim. Ja sam imao T6300 T-mobile godinu dana, nijedan kvar, K750 (vip vodafone malo brandiran) tu je joystick zezao ali to je hardwerske prirodeIzvorno postao Mrkwa
i sad W810 T-Mobile, zasad je sve u redu.
iPhone 5s 16 GB
još nisam čula da software može uništit mobitel...ta žena koja ti je to rekla je neki stručnjak?Izvorno postao Mrkwa
jedino što je moguće je da je vip kupio neku seriju w810i koja ima neku serijsku grešku, a da to nema veze sa vip-ovim softom...
.
tak mi je rekla zena i kuzi se vakat u mobove i dobri smo si pa mi je savjetovala da ga neuzmem kod njih...nes je rekla tipa da je softwer preslab za tako dobar mob il tak nes sl. ugl rekla je da nesta nevalja![]()
imam jedno pitanje za one koji su isprobali ovu karticu u svom w810:
zanima me usporava li se mobitel i da li troši više baterije nego s onom od 512 MB?
negdje sam pročitala da se to zna desiti na k750 pa me zanima je li i sa w810 ista stvar...
.
Izvorno postao nijala
sto veca memorija,sta veca trosnja baterija....ali to nije tak starsno,isprobao sam 2gb. karticu i bilo je sve u redu...mozda pola sata manje radi neko inace sa 512mb.![]()
Moj stari nick je bio: nokman
žena koja se kuži super u mobiteleIzvorno postao Mrkwa
![]()
![]()
![]()
![]()
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
Bookmarks