kad imaš zidarsku šaku.Izvorno postao nijala
, i palac 4cm-fi
kad imaš zidarsku šaku.Izvorno postao nijala
, i palac 4cm-fi
Izvorno postao tj1
i sad si to morao reći pred svima.
![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
jooj, pa ti si cura,,,, sorrryIzvorno postao nijala
![]()
ma, nikad ti to neću oprostit!Izvorno postao tj1
![]()
(šala, naravno)
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
LOL!
Sto se tice slucajnog stiskanja onih tipki "izmedju", na K800 mi je to rijeseno najnovijim firmwareom (rijesili su to tako da se sad povezivanje mora drzat sekundu-dvije da bi se aktiviralo). Mozda i na W810 to tako rijese...
Kakve tipke ima W810i, gumene ?
Pitam jer sam jedno vrijeme koristio neki simens s takvim tipkama i odvratno mi je za pisanje poruka a i slova na tipkama se s vremenom izližu i nestanu.
One gore oko navi-pada su plasticne, kao i sam navi-pad, a one dolje numericke su AFAIK neka polu-guma polu-plastika, slicno kao K750.
Nemam W810 pa me ispravite ako grijesim.
Dobio sam ga! Napokon!![]()
Khm, khm... Sta reci? Paaa, koristim ga vec neka 2h, upravo mi je na USB punjenju, prebacivao nesto. Ukratko, tel mi je extra.![]()
Koliko sam cekao, isplatilo se... Heh, sad sam kratak s' vremenom, pa cu vam utiske ostaviti kasnije.
Inace, jedina mu je mana sto je sa Vodafone-a (nisam ja uzimao, vec neko u BG). Ne mogu mu se mijenjati ikone u meniju...
Ostalome nisam nasao zamjerku, cak sta vise, prijatno sam iznenadjen mnogim (iako sam ga prije probavao) i sl.
Cini mi se da Imatic ima isto sa Vodafone-a... E, sad, da li se to moze ukloniti (da se ne gubi garancija)? Ima li jos nekih nedostataka u odnosu na "obicni"?
Bice jos toga, al' sad zurim. Poz
P.S. A dobrodoslica?![]()
|Think again.|
Bookmarks