ma i sad nemam bas puno slika, nekih desetak, i to je sporiji kad hocu otvoriti sliku.Izvorno postao Ico86
dobar je, odmah se brzo naviknes, ma skoro isto kao i joystick
ma i sad nemam bas puno slika, nekih desetak, i to je sporiji kad hocu otvoriti sliku.Izvorno postao Ico86
dobar je, odmah se brzo naviknes, ma skoro isto kao i joystick
iPhone 5s 16 GB
Meni sa slikama i joystickom ide brzo,normalno.Samo je w810i brzi od k750i,to sam primjetila.
Ok! Thx![]()
Samo me zanimalo jer je meni na d750 jedino malo usporio kad bi imo "brdo" slika... al ajd, samo da nije presporo...![]()
A ovo za navi-pad me zanimalo jer sam drćo u ruci K610 koji isto ima navi-pad al mi je nekako čudan...Valjda je taj na W810 bolje napravljen...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
d/k uspore kad ima dosta slika, pogotovo ako su na kartici.Izvorno postao Ico86
navi pad po meni funkcionira bolje nego bilo koji joystick, vjeojatno je samo stvar navike u pitanju...
Da, d-pad je puno bolja stvar od joysticka te se nakon dan-dva koristenja uhodas bez problema, no bez obzira sto je to d-pad pa je izdrzljiviji od joysticka, i dalje ga ne treba nepotrebno maltertirati (tipa u java igrama) te koristiti brojeve za sto puta brzi dolazak do odredjenog menija.Izvorno postao _GT
Ma znam da D750 uspori kad imaš dosta slika, jer sam imao D750, pa me zanimalo da li je to možda malo brže na W810...Izvorno postao _GT
Da, vjerojatno stvar navike, jer mi je trebalo malo vremena da se navikem na navi-pad kod 6630...
Znam da će me sad neki tu popljuvati da potražim po forumu, ali sam tražio, al nisam mogo nać, pa ću ovdje pitati: da li se može i na W810 "namjestiti" kao i kod D/K750 /W800 ono da oslobodiš 5MB interne memorije samo za poruke??
ne moze zato sto far manager jos ne podrzava cid49 telefone. a koliko sam procitao, pocet ce ubrzo, skoro su gotovi sa podrskom za cid49
iPhone 5s 16 GB
thx!Izvorno postao imatic
![]()
nadam se da će ubrzo to napraviti...![]()
Bookmarks