@imatic - nemaš ti t-mobajlov soft? imaš i ti takvih problema ili??Izvorno postao Router
@imatic - nemaš ti t-mobajlov soft? imaš i ti takvih problema ili??Izvorno postao Router
ne mora biti svaki da je takav , ali ovaj je bio - frend ga je uzeo na pretplatu prije par tjedana i prvo kad je popljuvao mob mu nisam vjerovao , pa kad sam vidio sam ga kupio za nesto povoljniju cijenu, i mobitel je vec nasao novog vlasnika koji mi je javio da je master reset rjesio sve .
da, imam t-mobileov i nemam uopce takvih problema. mozda je malo sporiji kad se ulazi u slike, ali zanemarivoIzvorno postao zeroo-cool
iPhone 5s 16 GB
a dal ti je malo sporije ulazio u slike i tek kad si kupio mob, ili samo kad si ga "napunio" slikama i ostalim...Izvorno postao imatic
![]()
E da, kakav se pokazao onaj navi-pad? Da li je s njime lako upravljati ko i sa joystickom? (zanima me pošto imam 6630 sa navi-pad-om, i dosta brzo ide)![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ma i sad nemam bas puno slika, nekih desetak, i to je sporiji kad hocu otvoriti sliku.Izvorno postao Ico86
dobar je, odmah se brzo naviknes, ma skoro isto kao i joystick
iPhone 5s 16 GB
Meni sa slikama i joystickom ide brzo,normalno.Samo je w810i brzi od k750i,to sam primjetila.
Ok! Thx![]()
Samo me zanimalo jer je meni na d750 jedino malo usporio kad bi imo "brdo" slika... al ajd, samo da nije presporo...![]()
A ovo za navi-pad me zanimalo jer sam drćo u ruci K610 koji isto ima navi-pad al mi je nekako čudan...Valjda je taj na W810 bolje napravljen...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
d/k uspore kad ima dosta slika, pogotovo ako su na kartici.Izvorno postao Ico86
navi pad po meni funkcionira bolje nego bilo koji joystick, vjeojatno je samo stvar navike u pitanju...
Bookmarks