w810 i k750 NISU isti mobiteli , razlike su malo dublje i w810 je definitvno bolji mob .
w810 i k750 NISU isti mobiteli , razlike su malo dublje i w810 je definitvno bolji mob .
Heh, ma znam da nisu isti mobovi, kao i prednosti i mane i jednog i drugog. Ono je dijelom bilo retoricko pitanje.
Nego, koliko kostaju Memory Stick Duo Pro kartice od 512MB i 1GB? Posto, u slucaju uzimanja K750i (sto je jako malo vjerovatno), mora veca kartica jer 64MB nije nista.
Inace, i mene moj jos uvijek sluzi, i takodje imam ga i ja 1,5 god. Dosad, bez ijedne jedine ogrebotine na njemu.Jedino sto mu je joystick malo otisao...
Znaci, kod x750/x800/x810 serije su konacno ispravili da se moze staviti custom zvuk za poruke, sto je dobro...
Interesuje me jos samo, koliki je macro na W810?![]()
|Think again.|
Da, kod x750/x800 pa nadalje su stavili da možeš staviti svoj zvuk za poruku što je veliki + naspram prijašnjih kodela (K700)...Izvorno postao FLASHY
Kako misliš "koliko je macro"?
Ako se ne varam, mislim da on radi na nekih 1.5 - 2/2,5 cm udaljenosti od objekta koji slikaš... ako si na to mislio...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Da, na to sam mislio.Izvorno postao Ico86
Pitam, cisto da uporedim sa dig. fotoaparatima. Npr, moj ima 1cm macro, a ako taj ima cca 3cm, to bi bilo jako dobro, mada mi nekako zvuci predobro kad znam da macro uglavnom ide iznad 5-10cm kod tih klasa...
I dusevni mir...Izvorno postao frish-KI
![]()
![]()
|Think again.|
Da li se kome dešava da pri brisanju poruka na ekranu stoji onaj pjescani sat po 10-ak sekundi? ili da se pri kretanju kroz poruke zastane?![]()
![]()
veoma cesto na k700, sa novim softverom ide brze al mi je pola memorije slobodno pa zato i radi brze, ako si ga prepunio, pobrisi da imas oko 3-4 MB slobodno.
Da pun mi je inbox, ali imam osjećaj da mi je stari 610 bio brži od ovogočekivo sam da će biti brži
![]()
Bookmarks