mislim kupit novi mob. tj. produžit pretplatu u t-mobile za 24 mj. pa me zanima vaše mišljenje je li za cijenu od 1798 kn. za produženje ugovora ovo best buy ( mislim se i za samsung d 600 24 mj. 2298 ) molim vaše mišljenje i usporedbu ovih mobitela![]()
To ti je nacin na koji se stedi baterija, naime imas mali senzor u gornjem desnom kutu telefona, pored slusalice... kada je vani jaka svjetlost, npr. od sunca onda ti svjetlo od tipkovnice vrlo slabo radi ili uopce ne radi a svjetlost je cijela usmjerena na ekranu... na taj nacin se stedi baterija!Izvorno postao Kera
![]()
mislim kupit novi mob. tj. produžit pretplatu u t-mobile za 24 mj. pa me zanima vaše mišljenje je li za cijenu od 1798 kn. za produženje ugovora ovo best buy ( mislim se i za samsung d 600 24 mj. 2298 ) molim vaše mišljenje i usporedbu ovih mobitela![]()
Izvorno postao st_loop
Mislim da je to dosta obzirom da se opet vežeš na 2 god. mob lijepo izgleda a vjerojatno je i OK. Ja sam precijenjeno kupio W800i od 1. vlasnika. 1500 kn (on je isto produljio pretplatu); al sam se popalio na walkman. na kraju Ništa posebno, čak ni u odnosu na z530i samo u kompletiću dobiš više điđamiđa. I bolje slušalice .. Mislim da ima i povoljnijih kupnji (preko oglasa), ako ti je do slušanja mjuze. Za drugu multimediju ciljam na Nokiu (ima veći displej).![]()
Zadnji uredio AutoXpert : 02-09-2006 u 22:00
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
da sad mi je prika predložia n70 za 2000 kn pa moram još razmislit i odlučit ali w810 mi se stvarno karakteristikama i dizajnom svidia i koliko sam čita o njemu kvalitetan je i ok mob. al još ću razmislit
Kak DOBRO!!!!Izvorno postao wildbabe
Ludo....skužio sam!!
nisam znao da to ima......HVALA puno
SonyEricsson F.O.R. L.I.F.E.....
Koji USB kabel koristite za w810i - komp?
USB kabel dobijes u kompletu w810i,ja sam ga dobila.Ja mislim da je DCU-11 ili se varam=?Isti je kao kod K750i.
Zamjerka je na teško vađenje sim kartice.Bar kod mene
Onda ga nemoj stalno vaditi,onda ce biti sve ok.Ja ga ne vadim stalno da ne unistim ono zeljezo za sim karticu.
Po treci put pitam, al' niko ne odgovara.Izvorno postao FLASHY
![]()
|Think again.|
pa malo potrazis i nadesIzvorno postao FLASHY
![]()
To ti je ono o cemu se tu prica, promjena menija na K750/W800 samo sto W810 to ima po defaultu
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=23790
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=24470
iPhone 5s 16 GB
pitanje za vlasnike w810i:
ima li ovaj mobitel ekran osjetljiv na dodir?
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Nema ekran osjetljiv na dodirIzvorno postao nijala
![]()
to sam i mislila, očito su se ovi u tele2 zbunili:
http://webshop.kredi-prom.hr/SEW810i.htm
![]()
.
ali vidish... oni nisu napisali da je "osjetljiv", nego da je "osjetvljiv"Izvorno postao nijala
![]()
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
da to nije neka nova funkcija omogućena samo u tele2 softu?Izvorno postao bubAmeZhivot
![]()
nije čudno za njih da pogriješe...
.
Opa tam piše da je baterija Li-on,a moj je Li-polymer![]()
Ma kakvi ekran nije osjetljiv na dodir
Ma to svi cesto brkaju, Li-Ion i Li-Poly.
Mozda su mislili na onaj foto-senzor kraj ekrana? Dodirnes ga, i nesto se dogodi.![]()
Zadnji uredio ravilov : 05-09-2006 u 11:11
Za takve stvari najbolje je otići na stranice proizvođača i tamo provjeriti specifikacije proizvoda, ovim našim prodavačim se često podkradu takve greškeIzvorno postao nijala
![]()
I još svagdje piše da ima STEREO zvučnike.....
jedan zvučnik,tri rupe
Nisam znao za to, dok nisam vidio ovaj link.Izvorno postao imatic
![]()
![]()
Znaci, nista od pravog equalizera u pozadini, zar ne?![]()
|Think again.|
sad sam isprobao i ne, taj equalizer nema veze sa muzikom.Izvorno postao FLASHY
POSJETITE MOJ FORUM I SLOBODNO SE REGISTRIRAJTE!
Izašao je najnoviji firmware za W810 & K800
k800 r1ed001
w810 r4db005
Mislim da ga još nema na službenom upgrade-u
za w810 ima. ja ga vec 2-3 tjedna imam
iPhone 5s 16 GB
ispričavam se onda na zastarjeloj informaciji![]()
Bookmarks