Da, pošten jeprvi put sam tak kupovo mob preko oglasnika pa me bilo malo prpa :bunny: ali sve je prošlo za 5+ kontaktiro tipa, isti dan uplatio mu lovu na račun i sutradan ujutro kad sam se probudio mob me vec čeko na stolu
![]()
Da, pošten jeprvi put sam tak kupovo mob preko oglasnika pa me bilo malo prpa :bunny: ali sve je prošlo za 5+ kontaktiro tipa, isti dan uplatio mu lovu na račun i sutradan ujutro kad sam se probudio mob me vec čeko na stolu
![]()
Primjetio sam nešto čudno kod W810....Pa me zanima dal je tak i na drugim modelima....
Ovako: Mob mi je u standbye modu....svjetla ugašena...zaključana tipkovnica. Pritisnem tipku * i gornji gumb da ga otključam i otključa se i pojavi se svijetlo...NO pojavi se oko 70% osvjetljenja i za 2 sekunde pojavi se ostalih 20%..... kao da se svjetlo 2 put pali..... Prvo malo pa onda FULL u razmaku 2 sekunde +-....
Dal je tak i vama?
Nije ništ strašno....ali nisam to još vidio na ni jednom drugom telefonu...pa pitam.... Malo me muči
SonyEricsson F.O.R. L.I.F.E.....
Kod mene nije tako, odma se upali 100% osvjetljenja čim otključam tipkovnicu
ali prije nego se tipkovnica sama zaključa onda se osvjetljenje smanji na nekih 70-ak % onda se tipkovnica zaključa, osvjetljenje još malo smanji i onda se potpuno ugasi![]()
To je normalno, tako je AFAIK na svakom SE.Izvorno postao J*man
Medjutim, to sve ovisi o firmware-u. Meni je recimo na K700i jedno vrijeme bio neki firmware koji bi neposredno prije automatskog zakljucavanja (dakle svjetlo je na tih 70-tak %) na nekih pola sekunde pojacao svjetlo na 100% (izgleda samo da prikaze onaj kljucic preko cijelog ekrana), da bi ga odmah zatim spustio opet na 70%, te ubrzo skroz ugasio.
Evo sada sam postala vlasnica W810i,jako mi se svidja,kvalitetan je.
Sličan je kao k750i,ali je ovaj w810i dosta bolji![]()
![]()
To ti je nacin na koji se stedi baterija, naime imas mali senzor u gornjem desnom kutu telefona, pored slusalice... kada je vani jaka svjetlost, npr. od sunca onda ti svjetlo od tipkovnice vrlo slabo radi ili uopce ne radi a svjetlost je cijela usmjerena na ekranu... na taj nacin se stedi baterija!Izvorno postao Kera
![]()
mislim kupit novi mob. tj. produžit pretplatu u t-mobile za 24 mj. pa me zanima vaše mišljenje je li za cijenu od 1798 kn. za produženje ugovora ovo best buy ( mislim se i za samsung d 600 24 mj. 2298 ) molim vaše mišljenje i usporedbu ovih mobitela![]()
Izvorno postao st_loop
Mislim da je to dosta obzirom da se opet vežeš na 2 god. mob lijepo izgleda a vjerojatno je i OK. Ja sam precijenjeno kupio W800i od 1. vlasnika. 1500 kn (on je isto produljio pretplatu); al sam se popalio na walkman. na kraju Ništa posebno, čak ni u odnosu na z530i samo u kompletiću dobiš više điđamiđa. I bolje slušalice .. Mislim da ima i povoljnijih kupnji (preko oglasa), ako ti je do slušanja mjuze. Za drugu multimediju ciljam na Nokiu (ima veći displej).![]()
Zadnji uredio AutoXpert : 02-09-2006 u 22:00
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
da sad mi je prika predložia n70 za 2000 kn pa moram još razmislit i odlučit ali w810 mi se stvarno karakteristikama i dizajnom svidia i koliko sam čita o njemu kvalitetan je i ok mob. al još ću razmislit
Kak DOBRO!!!!Izvorno postao wildbabe
Ludo....skužio sam!!
nisam znao da to ima......HVALA puno
SonyEricsson F.O.R. L.I.F.E.....
Koji USB kabel koristite za w810i - komp?
USB kabel dobijes u kompletu w810i,ja sam ga dobila.Ja mislim da je DCU-11 ili se varam=?Isti je kao kod K750i.
Zamjerka je na teško vađenje sim kartice.Bar kod mene
Bookmarks