U T-Mobile-uIzvorno postao Kichmar
Po cemu znas da je software "glup"?
Jel možete vi koji ste kupili(legalno) SE W810i reći koliko ste ga platili i gdje ste ga kupili te koliku ste garanciju dobili, pošto pomalo odustajem od kupovine u T-mobileu da izbjegnem njihov glupi softver...
U T-Mobile-uIzvorno postao Kichmar
Po cemu znas da je software "glup"?
iPhone 5s 16 GB
ja sam imao iz Vipa sa Vodafone softverom i mogu reci da je i vise nego dobar bio , prvo sam mislio ga mijenjati ali stvarno nema potrebe jer razlike od tvornickog je samo kozmeticka
a eto to sam se malo nespretno izrazio... a ne gube se neke opcije sa T-mobile software-om, a koje imaš sa defalutnim SE softwerom...???Izvorno postao imatic
Mislim jel taj T-mobile softwer prihvatljiv... jer mi se na T630 u odnosu na Default činio lošim...
gubi se podrska za Flash Lite, tj. ne moze se mijenjati meni ikone kad promijenite temuIzvorno postao Kichmar
iPhone 5s 16 GB
Došao mi je danas W810i ...... Platio sam ga 2300kn.....i nije mi žao novaca jer je telefon ludnica....
ludnica je...
SonyEricsson F.O.R. L.I.F.E.....
Kupio prije mjesec dana navedeni mobitel i želio bi samo upitati nekoliko stvari:
Dali je normalno da mu plastika iza kod kamere škripi na čvrći dodir??
Desna strana tipki je malo više uzdignuta od lijeve i škripe malo više?
Dali je moguće zaključati mobitel?svaki puta kad tam odem i napišem šifru,onda me pita da ponovim,ja to učinim i kad želim zaključat kaže mi da je PIN prekratak?
vrijedi li ono 2 gore nošenja na servis?ili su svi SE takvi da malo škripe?škripe tek kad onak malo jače stisneš,ali je to plastika pa je valjda tak.![]()
![]()
AFAIK, plastika na svim SE-ima skripi, nekom manje nekom vise, nekom prije nekom kasnije. Tako da mi se to cini "normalno". Medjutim, ne cini mi se bas normalno da je kod tipki jedna strana uzdignutija od druge.Inace bi ti rekao da skines masku i probas postelat sam, ali buduci da je novi, bolje ti njega odnesi u servis. Pa odmah pitaj njih za to skripanje plastike.
Ovo sa PIN-om i zakljucavanjem mi nije jasno sta si htio reci. Kada odes GDJE "tam" i napises sifru? Hoces li zakljucati pristup mobitelu, ili samo zakljucati tipke, ili sto?![]()
Ne bi baš trebalo biti normalno... W810 i je dosta unaprijedio kućište i kvalitetu izrade... Možda mu malo navi-pad zaškripi, ali zavisi od korištenja i tako... Ja recimo imam W900 i nenormalno je čvrst i odlično rađen tako da ne znam što bi uopće moglo škripati... Meni nije niti jednom zaškripao, a vjerujem da ni neće.
U svakom slučaju i ovo za tipku nije baš normalno pa ga, pošto je novi i pod garancijom, ipak daj u servis...
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Posto vidim da W810i (nebrendirani) podrzava Flash teme, interesuje me sta su konkretno one? Sta donose? Kakve drugacije ikone menija?
I, jos nesto vezano za flash teme. Cini mi se da sam negdje vidio sliku W810i, sa nekom temom gdje je u pozadini equalizer, pa me intersuje da li to ima, i ako ima da li pozadina "plese u ritmu sa muzikom" (ili je to samo bila slika)?![]()
|Think again.|
Ponovio sam se sa W810i u T-Mobile. Produžio ugovor na dvije godine Tarifa 60 i zamjena 12000 +club bodova i aparat me koštao 1298.00kn. Nisam do sada nikada koristio SE i mogu vam reci da mi se sve više i više sviđa. Toliko je sa tom crnom bojom lijep i elegantan. Evo dva pitanja. U njemu je frimware R4CE012 pa me zanima jel je to zadnja verzija i sa kojim programom bi mogao snimiti dio mp3 pjesme. Unaprijed zahvaljujem svim korisnicima SE. Aparat je fantastičan.![]()
Zadnja verzija je koliko ja vidim R4DB005... Eh sad, ako ti telefon radi bolje ga ne diraj... Ja sam na svom W900 isprobao onaj SEUS... Kao official SE-ov alat za updateanje softa pa mi je uništio telefon... Pa sad... Na tvoj vlastiti rizik probaj taj SEUS skinuti sa SE-ove stranice i s njime updateati, ako želiš... No, moja preporuka je, ako radi - ne diraj.Izvorno postao Tomislav
Govorim iz iskustva. Iako evo, kolega imatic nije imao problema sa updateanjem svog W810 (također iz T-Mobile-a)... Možda je problem samo glede W900, no ja dižem ruke od SEUSa.
A ovo drugo te baš ne razumijem... DIO MP3 pjesme?... Pa uzmi neki program za editiranje audio fileova, izreži dio MP3-a koji ti treba i prebaci na telefon pomoću Disc2Phone programa kojeg si dobio sa mobom. Od ovih programa za obradu audio fileova imaš Audacity - besplatan i , naravno moćniji, Audition (bivši Cool Edit) od Adobea koji se plaća tj. crackira.Za ovo tvoje besplatni Audacity će biti dovoljan, ako sam ja uopće shvatio što ti želiš... A memorije imaš sasvim dovoljno i da prebacuješ cijele pjesme.
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Da moža nisam bijo dovoljno jasan, ali želim dio mp3 pjesme izdvojiti recimo samo neki refren i prebaciti u aparat. Sa kojim programom je to najbolje raditi ?????
Pa točno onako kako ti je DJ DeVelox objasnio u gornjem postu, uzmeš neki program za obradu audia, izrežeš refren i sa Disc2Phone prebaciš na mob...
Bilo koji program za obradu audia će ti dobro poslužit...
Ok hvala evo radim sa Audacity.![]()
A pitanje vezano za flash teme?![]()
![]()
|Think again.|
Evo i ja sam se danas ponovio sa novim w810i, odusevljen sam mobom![]()
Gdje si ga kupio? Koliko si ga platio? Ja sam uzeo u T-Mobile. Zamjena +club bodova.![]()
Ja sam svog kupio na crno preko oglasa (mislim da je taj tip aktivan i tu na forumu) platio sam ga 2.050 kn nekodiranog nebrandiranog
![]()
Znam tog tipa,on je istinski pošten!![]()
![]()
Da, pošten jeprvi put sam tak kupovo mob preko oglasnika pa me bilo malo prpa :bunny: ali sve je prošlo za 5+ kontaktiro tipa, isti dan uplatio mu lovu na račun i sutradan ujutro kad sam se probudio mob me vec čeko na stolu
![]()
Primjetio sam nešto čudno kod W810....Pa me zanima dal je tak i na drugim modelima....
Ovako: Mob mi je u standbye modu....svjetla ugašena...zaključana tipkovnica. Pritisnem tipku * i gornji gumb da ga otključam i otključa se i pojavi se svijetlo...NO pojavi se oko 70% osvjetljenja i za 2 sekunde pojavi se ostalih 20%..... kao da se svjetlo 2 put pali..... Prvo malo pa onda FULL u razmaku 2 sekunde +-....
Dal je tak i vama?
Nije ništ strašno....ali nisam to još vidio na ni jednom drugom telefonu...pa pitam.... Malo me muči
SonyEricsson F.O.R. L.I.F.E.....
Kod mene nije tako, odma se upali 100% osvjetljenja čim otključam tipkovnicu
ali prije nego se tipkovnica sama zaključa onda se osvjetljenje smanji na nekih 70-ak % onda se tipkovnica zaključa, osvjetljenje još malo smanji i onda se potpuno ugasi![]()
To je normalno, tako je AFAIK na svakom SE.Izvorno postao J*man
Medjutim, to sve ovisi o firmware-u. Meni je recimo na K700i jedno vrijeme bio neki firmware koji bi neposredno prije automatskog zakljucavanja (dakle svjetlo je na tih 70-tak %) na nekih pola sekunde pojacao svjetlo na 100% (izgleda samo da prikaze onaj kljucic preko cijelog ekrana), da bi ga odmah zatim spustio opet na 70%, te ubrzo skroz ugasio.
Evo sada sam postala vlasnica W810i,jako mi se svidja,kvalitetan je.
Sličan je kao k750i,ali je ovaj w810i dosta bolji![]()
![]()
Bookmarks