U EM-u naplaćuju, ali onda ti valjda ostaje garancija... Valjda jer su oni to napravili pa ti na to daju garanciju ili šta ja znam... Uglavnom tako nešto.Izvorno postao imatic
![]()
U EM-u naplaćuju, ali onda ti valjda ostaje garancija... Valjda jer su oni to napravili pa ti na to daju garanciju ili šta ja znam... Uglavnom tako nešto.Izvorno postao imatic
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Hvala....
Pitanje nije za ovaj topic...ALI pošto ne mogu pisati 480 sati u OGLASNIK nemam kamo drugam nego ovdje da pišem i pitam.....
A zna netko možda gdje bi se mogli nabaviti ovu stolni zvučnici?? (to su oni koji dolaze sa K750 u VIP paketu ako uzmete pretplatu....)...
Ja bi ih htio nabaviti za svoj W810....koji dolazi sutra....
Ima netko možda rabljene??? a da ih ne treba... kupujem
![]()
Daj mi KERA reci gdje si ti kupio taj mob, jer ja isto živim u bilizini Varaždina a u T-centru su mi rekli da nemaju pojma kad bi ga trebali dobiti, a isto je sa svim njihovim prodajnim mjestima... a meni je hitno pošto sam prije par dana izgubio mobitel...Izvorno postao Kera
Pošalji mi PM i javit ću ti sve.... Odakle si?
Jel možete vi koji ste kupili(legalno) SE W810i reći koliko ste ga platili i gdje ste ga kupili te koliku ste garanciju dobili, pošto pomalo odustajem od kupovine u T-mobileu da izbjegnem njihov glupi softver...
U T-Mobile-uIzvorno postao Kichmar
Po cemu znas da je software "glup"?
iPhone 5s 16 GB
ja sam imao iz Vipa sa Vodafone softverom i mogu reci da je i vise nego dobar bio , prvo sam mislio ga mijenjati ali stvarno nema potrebe jer razlike od tvornickog je samo kozmeticka
a eto to sam se malo nespretno izrazio... a ne gube se neke opcije sa T-mobile software-om, a koje imaš sa defalutnim SE softwerom...???Izvorno postao imatic
Mislim jel taj T-mobile softwer prihvatljiv... jer mi se na T630 u odnosu na Default činio lošim...
Bookmarks