= Citat = Izvorno postao Kera
Hvala ti šta si uzeo malo vremena i isprobao to sa svojim telefonom...I potvrdio sve što sam ja pričao prije.... I još sad mi nije jasno kako Walkman serija si dopušta takvo izobličenje zvuka...Stvarno mi nije jasno za telefon koji je rađen za zvuk...

I sad još uvijek molim nekog vlasnika W810 da potvrdi ili NE potvrdi ovo što smo DJ DeVelox i ja komentirali... Da li je ista stvar sa W810????
Evo što sam ja danas pitao ovoga iz trgovine... Nažalost nije imao W810 pa nisam mogao probati... No on mi je rekao... A i ja mogu potvrditi da je to jer taj "player" koji pušta zvono nema equalizer... Tako da bez toga dobiješ taj loš, neuravnotežen zvuk. Znači u biti to je malo proširenje one moje teorije da drukčiji player drukčije pušta... Dok je u Walkman softu zvuk lijepo sređen sa EQ-em u zvonu toga nema, stoga se čuje ta razlika... Vjerojatno K700 nije ni imao puno kvalitetniji player od zvona pa razliku nisi tako lako zamjetio, ali sada kada su popravili zvuk sa Walkmanom, čuje se taj kiks kod zvuka zvona...
Uglavnom uvjerenja sam da W810 nije ništa bolji po tom pitanju, ali napominjem da ga nisam isprobao pa ne mogu ništa tvrditi... Ono gore je teorija, ali teorija koja ima smisla i recimo da je dokazana na mobitelima koje sam ja probao... Opet ostaje taj famozni W810.