Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 317

Hybrid View

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    SonyEricsson W900i
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Kera
    Gle,mene to zanima i mene to malo smeta kod takvih telefona koju su napravljeni za GLAZBU!!

Sve na njima je u stilu WALKMANA iliti mp3 glazbe i kvaliteta zvuka a onda imaju takav nisko kvalitetan zvuk kod mp3 zvonjave!

A npr. K700 ne snižava kvalitetu zvuka mp3 zvonjave a NOVIJI telefoni kao W800 znižavaju kvalitetu zuka mp3 zvonjave..... To mi je malo neshvatljivo....

A imao sam i K700 i W800... i nema boljih telefona od SonyEriccsona(po meni) ali ima još tu neke sitnice kao što je ta koja me smeta kod tih telefona...

poozz
    Ne znam, netko od vlasnika W810-tki će ti najbolje reći, ali ja ću ako ulovim vremena pogledati u ovoj jednoj trgovini... Ako ga imaju, ako ne, ništa ti ne mogu garantirati... Tamo mogu mob pogledati na miru... U Vipu baš nema smisla isprobavati glasnoću zvona.
    .ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
    MUSIC @ djdevelox.filefront.com

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    W810
    Operater
    V.I.P.
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hvala ti....

A ako ima netko W810i, molim ga nek mi odgovori na to pitanje....u vezi kvalitete zvuka mp3 zvonjave

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    SonyEricsson W900i
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hvala ti....

A ako ima netko W810i, molim ga nek mi odgovori na to pitanje....u vezi kvalitete zvuka mp3 zvonjave
    Znam da nije mjerilo, ali sad si me potakao da isprobam tu stvar sa svojim W900... Naime zvuk je doista lošiji... Upravo ovo što si rekao, kao da je na 96 ili čak 64 kbps. Lošiji je u svakom pogledu i što više pojačaš zvuk zvona to se više čuje... Dok je u Walkman softu zvuk relativno "mekan", bassovi se odlično čuju i osjetno je kvalitetniji.
    Kao zvuk zvona je malo preoštar, sa preizraženim visokim frekvencijama, dok bassa kao da ni nema.... U svakom slučaju razlike ima i zvuk zvona nije uopće toliko kvalitetan kao onaj zvuk iz Walkmana... Da li ovo isto vrijedi za W810 ne mogu reći jer su oni ipak različiti no ipak eto jedna stvar, primjetna kad se obrati pažnju na to...
    Ovo sve vjerojatno proizlazi iz onoga što sam ja rekao... Drugi player, drugi zvuk... Dok je Walkman aplikacija za puštanje pjesama, MP3-ca, ovaj "player" koji pušta zvuk zvona je vjerojatno slabiji, rađen da ne opterećuje telefon u standbyu itd.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    W810
    Operater
    V.I.P.
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao DJ DeVelox
    Znam da nije mjerilo, ali sad si me potakao da isprobam tu stvar sa svojim W900... Naime zvuk je doista lošiji... Upravo ovo što si rekao, kao da je na 96 ili čak 64 kbps. Lošiji je u svakom pogledu i što više pojačaš zvuk zvona to se više čuje... Dok je u Walkman softu zvuk relativno "mekan", bassovi se odlično čuju i osjetno je kvalitetniji.
    Kao zvuk zvona je malo preoštar, sa preizraženim visokim frekvencijama, dok bassa kao da ni nema.... U svakom slučaju razlike ima i zvuk zvona nije uopće toliko kvalitetan kao onaj zvuk iz Walkmana... Da li ovo isto vrijedi za W810 ne mogu reći jer su oni ipak različiti no ipak eto jedna stvar, primjetna kad se obrati pažnju na to...
    Ovo sve vjerojatno proizlazi iz onoga što sam ja rekao... Drugi player, drugi zvuk... Dok je Walkman aplikacija za puštanje pjesama, MP3-ca, ovaj "player" koji pušta zvuk zvona je vjerojatno slabiji, rađen da ne opterećuje telefon u standbyu itd.

Hvala ti šta si uzeo malo vremena i isprobao to sa svojim telefonom...I potvrdio sve što sam ja pričao prije.... I još sad mi nije jasno kako Walkman serija si dopušta takvo izobličenje zvuka...Stvarno mi nije jasno za telefon koji je rađen za zvuk...

I sad još uvijek molim nekog vlasnika W810 da potvrdi ili NE potvrdi ovo što smo DJ DeVelox i ja komentirali... Da li je ista stvar sa W810????

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    SonyEricsson W900i
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hvala ti šta si uzeo malo vremena i isprobao to sa svojim telefonom...I potvrdio sve što sam ja pričao prije.... I još sad mi nije jasno kako Walkman serija si dopušta takvo izobličenje zvuka...Stvarno mi nije jasno za telefon koji je rađen za zvuk...

I sad još uvijek molim nekog vlasnika W810 da potvrdi ili NE potvrdi ovo što smo DJ DeVelox i ja komentirali... Da li je ista stvar sa W810????
    Evo što sam ja danas pitao ovoga iz trgovine... Nažalost nije imao W810 pa nisam mogao probati... No on mi je rekao... A i ja mogu potvrditi da je to jer taj "player" koji pušta zvono nema equalizer... Tako da bez toga dobiješ taj loš, neuravnotežen zvuk. Znači u biti to je malo proširenje one moje teorije da drukčiji player drukčije pušta... Dok je u Walkman softu zvuk lijepo sređen sa EQ-em u zvonu toga nema, stoga se čuje ta razlika... Vjerojatno K700 nije ni imao puno kvalitetniji player od zvona pa razliku nisi tako lako zamjetio, ali sada kada su popravili zvuk sa Walkmanom, čuje se taj kiks kod zvuka zvona...
    Uglavnom uvjerenja sam da W810 nije ništa bolji po tom pitanju, ali napominjem da ga nisam isprobao pa ne mogu ništa tvrditi... Ono gore je teorija, ali teorija koja ima smisla i recimo da je dokazana na mobitelima koje sam ja probao... Opet ostaje taj famozni W810.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    HTC Legend
    Operater
    TELE2
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kera, od kud si ti?
    POSJETITE MOJ FORUM I SLOBODNO SE REGISTRIRAJTE!

mod_se Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sto se tice kvalitete zvona vs. "walkman" kvalitete... Nisu to nikakva dva playera (nema smisla ugradjivati dva), to je sve isti player. Razlika je samo u postavkama za dva razlicita koristenja. Pogledajte ovaj post, pri kraju se spominje kako se mogu promijeniti te postavke. (Tema je o W800i, ali mislim da je ista stvar u pitanju.)

Inace, imam K700i, i subjektivno mi se cini da on ne smanjuje kvalitetu MP3 ringtonova. Pretpostavljam da zato sto nema odvojene postavke za ringtone i za normalno sviranje.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    SonyEricsson W900i
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ravilov
    Sto se tice kvalitete zvona vs. "walkman" kvalitete... Nisu to nikakva dva playera (nema smisla ugradjivati dva), to je sve isti player. Razlika je samo u postavkama za dva razlicita koristenja. Pogledajte ovaj post, pri kraju se spominje kako se mogu promijeniti te postavke. (Tema je o W800i, ali mislim da je ista stvar u pitanju.)

Inace, imam K700i, i subjektivno mi se cini da on ne smanjuje kvalitetu MP3 ringtonova. Pretpostavljam da zato sto nema odvojene postavke za ringtone i za normalno sviranje.
    Dobro nisam doslovno mislio 2 playera... Krivo sam se izrazio... Mislio sam kao primjer 2 playera na kompu recimo... Svatko sa svojim postavkama drukčije svira... My bad, malo se krivo izrazih.
    A upravo na to sam i mislio, drukčije postavke za ringtone i Walkman...
    A to što kažeš za K700i si u pravu, to je i Kera rekao da K700i nema neku razliku između ringtonea i playera... Vjerojatno jer koristi iste postavke... U Walkmanima su pretpostavljam unaprijedili Walkman postavke, a ostavili stare za ringtone i time su malo zeznuli stvar.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    HTC Legend
    Operater
    TELE2
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hvala ti....

ja imam w810i i recimo u usporedbi sa e1000 mi je kvaliteta zvona puno puno bolja. koristim istu melodiju sad ko i na e1000 i skroz drugacije zvuci. kvalitetnije.
    POSJETITE MOJ FORUM I SLOBODNO SE REGISTRIRAJTE!

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Sony Ericsson K800
    By whiteboy in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 303
    Posljednji post: 22-09-2010, 20:09
  2. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27
  3. Sony Ericsson Z700
    By nimda in forum Sony Ericsson