Izvorno postao Kera
1.to prvo ti nema veze sa slabije ili jače,sve ti je stvar u firmwareu!
2.isto veza sa firmwerom.
3.Da to ima.
4.da,preko bluetoothai irde.
5.od cijele x750 serije pa do w800,x700 serije a druge ne pašu!
Izvorno postao Kera
1.to prvo ti nema veze sa slabije ili jače,sve ti je stvar u firmwareu!
2.isto veza sa firmwerom.
3.Da to ima.
4.da,preko bluetoothai irde.
5.od cijele x750 serije pa do w800,x700 serije a druge ne pašu!
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Teme u nacelu 100% pasu jedino od w550 i w600.
K750, W800 se moraju u nekim slucajevima prilagoditi.
Things will not calm down, in fact, they will calm up!
Definitivno su u pravu!! Ja sam postao zvukoholicar!
OK......
sad mi još niste odgovorili:
Kakva je kvaliteta zvuka mp3 zvonjave? dal je ista ko i kod W800?(tj. slaba- kao da mp3 ima bitrate od 96kb/sec ili čak još manje... A NEMA!!!)
ALI DOK SLUŠAŠ PREKO MEDIA PLAYERA TU ISTU MP3 DATOTEKU (od 128 ili više kb/sec) onda je zvuk prekrasan...
NE KUŽIM ČEMU TO????????????čemu mobitel smanji tu kvalitetu zvuka kod mp3 javljanja dolaznog poziva.... DA ne uništi zvučnik ako je jako pojačano?!?!?
Hvala......
PITANJE: dal W810 isto tako smanji kvalitetu zvuka zvonjave mp3 datoteke????
Pa nije mi jasno zašto bi mob opterečivao zvučnik za zvonjavu... Zar ti odslušaš cijelu pjesmu prije nego se javiš?
Zvuk iz Walkmana vjerojatno bude bolji jer je predviđen za slušanje preko slušalica koje daju kudikamo kvalitetniji zvuk od zvučnika pa su zato i output zvuka sredili tako da ti može ponuditi kvalitetu koju slušalice omogućuju...
A za zvuk zvona vjerojatno ne koriste isti taj Walkman soft već neki sistemski koji je naravno lošiji od Walkmana... I na kompu ti kvaliteta zvuka varira od playera s kojim puštaš pjesmu... Evo, ne znam da li W810 isto to radi sa MP3cama, ali ako im je to dosad bila praksa ne vidim zašto bi mijenjali, iako me ne bi čudilo ni da su poboljšali to...
Ali evo, ako netko od vlasnika W810 zna točno događa li se to, bolje će ti reći iz iskustva...
Uglavnom ne vidim nikakav problem u tome, ionako ti to svira samo par sekundi dok se ne javiš...
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Gle,mene to zanima i mene to malo smeta kod takvih telefona koju su napravljeni za GLAZBU!!
Sve na njima je u stilu WALKMANA iliti mp3 glazbe i kvaliteta zvuka a onda imaju takav nisko kvalitetan zvuk kod mp3 zvonjave!
A npr. K700 ne snižava kvalitetu zvuka mp3 zvonjave a NOVIJI telefoni kao W800 znižavaju kvalitetu zuka mp3 zvonjave..... To mi je malo neshvatljivo....
A imao sam i K700 i W800... i nema boljih telefona od SonyEriccsona(po meni) ali ima još tu neke sitnice kao što je ta koja me smeta kod tih telefona...A sad imam D600 i jedva čekam da se vratim natrag na SonyEriccson telefon...jer ovo je koma. Pa mislim uzeti W810i i sad me par pitanja u vezi njega zanimaju...
poozz
Ne znam, netko od vlasnika W810-tki će ti najbolje reći, ali ja ću ako ulovim vremena pogledati u ovoj jednoj trgovini... Ako ga imaju, ako ne, ništa ti ne mogu garantirati... Tamo mogu mob pogledati na miru... U Vipu baš nema smisla isprobavati glasnoću zvona.Izvorno postao Kera
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Hvala ti....
A ako ima netko W810i, molim ga nek mi odgovori na to pitanje....u vezi kvalitete zvuka mp3 zvonjave
Bookmarks