Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 317

Hybrid View

Apple Moderator
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    109.480
    Nivo
    80
    Bodovi: 109.480, Nivo: 80
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    idemo u offtopic
    iPhone 5s 16 GB

mod_se Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jel to prigovor ili poziv? :bunny:

(Sorry, morao sam.)

Apple Moderator
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    109.480
    Nivo
    80
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    prigovor

nego, ajde vi koji imate W810, mogli bi neki mali review napraviti?
    iPhone 5s 16 GB

Super-forumaš
    Datum registracije
    Feb 2005
    Mobitel
    Iphone 4 16gb
    Operater
    VIP
    Godina
    46
    Bodovi
    13.616
    Nivo
    28
    Bodovi: 13.616, Nivo: 28
    Bodovi: 13.616, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Prigovor!
    Jao,ima vodafone softwer?Ma neka ici cu u EM da mi stave cisti firmware,bolje to nego ništa,taj mobitel mi je na pameti

Forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    K800i
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo na zahtjev imatica, jedan mali amaterski review
    Telefon W810, revizija software-a R4CK003.
    Fokusiracu se na poredjenje sa K750/W800, jer vjerujem da to sve interesuje.
    Kao prvo ekran, dosta je kvalitetniji, boje su zivlje i ljepse, a i malo je veci u odnosu na 750/800.Kada se direktno uporede razlika je ocigledna i vidljiva, gdje prikaz kod 810 briljira.
    Trajanje baterije je , cini mi se ipak nesto krace nego kod mog bivseg W800, ali ne toliko, vjerovatno posljedica boljeg ekrana.
    Brzina kretanja kroz meni i sama struktura identicna u poredjenju sa W800, s tim da na W810 ima nekih novih opcija, a izdvojicu mozda najzanimljiviju, a to je da update software-a se moze vrsiti preko telefona direktno.
    Navigacijska tipka je dobro izvedena, i jeste, malo skripi na pocetku, ali vec nakon 7-10 dana prestane, cim se malo razradi .Ostala izrada kucista je besprijekorna, tipke su odlicne i sam telefon super lezi u ruci.
    Kao sto vec znate, interna memorija je sada 20 MB, medjutim ima jedna pojedinost, za koju nisam siguran da sljaka na 750/w800, a to je da se aplikacije i igre sada mogu instalirati na memory stick i odatle pokretati.Cini mi se da to nije moglo kod 750/800, ako grijesim ispravite me.Sve u svemu, znaci da memorija nije problem.
    Podrzane su i flash teme, koje cool izgledaju, ali da bi uzivali u njima, telefon ne smije biti brandovan.
    Kamera je ostala ista kao i kod 750/w800, ali cini mi se da slika za nijansu (vrlo vrlo malu, ja sam picajzla) losije od 750/w800, ali to ce naredni firmware-i sto posto ispraviti.
    Zvuk preko slusalica je odlican, kao i inace kod W serije mobitela, preko eksternog zvucnika takodje je isti kao i kod W800, iako neki tvrde da je malo bolji zvuk, ja nisam primjetio razliku.
    Kada telefon spojite sa PC-em, preko usb-a, ponudi vam se opcija transfera file-ova ili normalni rad.Ako izaberete transfer telefon vam iscita i karticu i internu memoriju telefona, tako da dok ste u tom modu, nedostupni ste.Ako izaberete drugu opciju telefon vam normalno radi kao da je na punjacu samo, i ne mozete pristupiti memoriji, mc ili internoj.Zgodno, jer kod 750/w800 da bi pristupili internoj memoriji morali ste korisiti neki od programa (phone manager i sl.) sada se pristupa direktno.
    Kada udjete u menu sa slikama, melodijama, temama, imate nove tri kartice da birate u gornjem dijelu, da li samo da vam cita file-ove sa MC, ili interne memorije ili sve.Tog nije bilo kod 750/800, a zgodna je stvarcica.
    Sam izgled telefona je fenomenalan, i po meni mnogo bolji nego kod 750/800.Crno narandzasta kombinacije je odlicna!!!
    Samo da napomenem da za mjesec i nesto dana, otkad imam ovaj telefon, nisam imao ni najmanji problem
    Vjerovatno ima jos stvari za spomenuti, ali nemam vise inspiraciju , pa ako vas sta konkretno interesuje, pitajte.

P.S.
    Hehehe, sad vidim da je i cvita prije mene napisao review, hajde neka bude ovo mala nadopuna.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2004
    Mobitel
    Sony z7, SE x10
    Operater
    Tele2 (Simpa, Vip)
    Godina
    39
    Bodovi
    11.686
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.686, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao woody
    P.S.
    Hehehe, sad vidim da je i cvita prije mene napisao review, hajde neka bude ovo mala nadopuna.
    ipak si ti to malo duze, ali sve skupa moze proci, je li u tebe isto ovako kad te netko zove ne cujes na slusalice...
    cvita

MIUI HR Translator
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    Mi5 Black
    Operater
    Tele jedno
    Bodovi
    21.764
    Nivo
    35
    Bodovi: 21.764, Nivo: 35
    Bodovi: 21.764, Nivo: 35
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=cvita] kad te netko zove ne cujes na slusalice?...[/QUO
    još nitko nije odgovorio na ovo ili ja nisam našao,kod mene je isto,u slušalicama ne čujem ništa...
    Mi6 Black

Svježe registriran
    Datum registracije
    Mar 2006
    Operater
    T-com
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vi koji imate w810... Pitanje...
    Ja kad stavim kraticu na jojstick da mi za dole ide u imenik.. sve to radi bez beda.. Al kad ugasim mob... kratica se mijenja u staro tj. u alarm... i tako svaki put..
    Jel se 100 % nemogu stavit flash teme na brendiran mob, jer ja imam od t-mobile-a pa... ?
    Damn'..

Forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    K800i
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @cvita, isto je i kod mene, a tako mi je bilo i na W800.Na K700 mi je koliko se sjecam zvonio u slusalicama i to default zvono, pa ti se fino uzivis u pjesmu kad ono tttutt-ttuutut-tttututu i to jako glasno, bas te presjece , tako da mi ovo vise odgovara.
    @CrAsH, koja ti je verzija software-a, koliko znam taj bug je ispravljen na R4Ck003 i novijim verzijama, na starim se znalo to desavati....tako da ti je spas jedino nadogradnja software-a.Sto se tice flash tema, u najvecem broju slucajeva nece raditi na brandovanim telefonima.Probaj, pa vidi rade li kod tebe, postavi Emerge, Orbit ili Equilaizer, pa ako se ne promijeni kompletni glavni menu (i ikone i nacin prikaza istih, a ne samo pozadinske slike), ne mozes koristiti flash teme i vrijeme je za debrandovanje (sto i nebi bilo lose, pa jos stavis i najnoviji software i rijesis problem s kraticama...jednim udarcem dvije muhe )

Apple Moderator
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    109.480
    Nivo
    80
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    decki, svaka cast na review-ovima

ja cim ga kupim, isto pravim jedan mali, ali vidim da ste vi uglavnom vec sve rekli

nego, danas me malo izivcirao T-mobile. Nazovem SZK i pitam jel ima W810 u PZ i kazu da nemaju. Kad ce stici, ne znaju. Pitam gdje ima, kaze neka 2 grada i Osijek. Pitam ja, jel moze nekako da se jedan iz OS dostavi u PZ, jel bi ga bas htio uzeti. Na to lik odgovori da to nije moguce i da odem u OS ili ga nabavim na neki drugi nacin??? Ne znam kako im nije u cilju prodati vise telefona, a njima nije problem jednog dostaviti u PZ. A i bila je situacija kad sam prije dok sam htio kupiti N6680, jos sam malo razmisljao, i onda odlucio kupiti isto kod njih, dodjem tamo i kaze da nema vise, povukli za OS, tamo je trebalo. Ako im je to stvarno problem dostaviti jedan mob iz os, a placam u kesu za 2500 kn, onda stvarno. Bolje cu otici u VIP i uzeti nekodirani i nebrandirani.
    iPhone 5s 16 GB

Datum registracije
    Mar 2004
    Mobitel
    Sony z7, SE x10
    Operater
    Tele2 (Simpa, Vip)
    Godina
    39
    Bodovi
    11.686
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao imatic
    prigovor

nego, ajde vi koji imate W810, mogli bi neki mali review napraviti?

ja cu se potrudit pa sta bude, uzmite u obzir da je sve subjektivno i da ja nisam vec puno godina ima drugi mob osim se-a...

dakle, ekran je savrsen, vidi se razlika izmedju ovog i ong na w800. meni mi je savrseno organiziran kao i uvijek kod SE-a, posebno walkman izbornik (ne znam kak je na w800). da i ima fora teme (kao i w800) gdje ikone mogu stajat svugdje i svakako. moram napomenut i ono kad si u izborniku i kopas po slicicama ili pises poruke ili nesto petnaesto, slusas muziku, i kad prijedje na novu pjesmu, gore na vrhu ekrana se ispise ime pjesme i izvodjac i vrti se par sekundi kao na spotovima.
    Tipkovnica je sasvim ok. Baterija u mene drzi dan i pol uz slusanje glazbe uz do deset sati slusanja glazbe i pisanja poruka i razgovora i igrica dnevno (tek ga dobio pa se izivljavam malo...). kamera je fantasticna za mene, nemam trenutno ovdje kabel da stavim par novih slika, zato evo dvi koje sam slikao kad sam tek dobio mobitel:

http://img351.imageshack.us/my.php?image=slika0tk.jpg

http://img351.imageshack.us/my.php?image=slika27qi.jpg

zvucnici na mobu su jako dobri, po domu me svi pitaju kako je tako glasan, cak se moze nosit i s prijateljevim laptopom (malo starijim, ali opet..). slusalice su vrhunske, bar meni. tako dobro leze u usima...i zvuk je super, ali recimo mojoj prijateljici ispadaju iz usiju, ne bas da ne mogu stajat, ali nisu ucvrscene kao u mene.
    izrada je ok. posto ja vidim svaku sitnicu, zasad je jedino sto sam primjetio da se ovaj krug oko kamere, izmedju rupica od zvucnika i loga sony ericssona malo, ali skroz malo mice, tj. diše malo.
    za kraj, po meni je izvrstan mob, zamjerki mu zasad nemam, ispunjava sve sto od njega trazim, a vidit cemo ubuduce...
    cvita

Datum registracije
    Mar 2004
    Mobitel
    Sony z7, SE x10
    Operater
    Tele2 (Simpa, Vip)
    Godina
    39
    Bodovi
    11.686
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    znam da nije bas opsiran review , ali sam se potrudio, hahaa, nego imam ja jedno pitanje. kad slusam glazbu, i netko me zove ili dodje poruka, mobitel mi zvoni ali na zvucniku od mobitela, a ja s slusalicama nista ne cujem, doduse znam da me netko zove jer vibrira i prestane glazba, ali zar ne postoji neki nacin da i zvoni u slusalicama melodija?
    cvita

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Sony Ericsson K800
    By whiteboy in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 303
    Posljednji post: 22-09-2010, 20:09
  2. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27
  3. Sony Ericsson Z700