Vidim da je W810i puno bolji od K800i zbog joysticka.W810i nema K800i ima,pa se vidi koji je bolji i kvalitetni.Ja sam za W810i![]()
![]()
Vidim da je W810i puno bolji od K800i zbog joysticka.W810i nema K800i ima,pa se vidi koji je bolji i kvalitetni.Ja sam za W810i![]()
![]()
vratimo se na temu, i ja sam jucer kupio w810 i prezadovoljan sam, i osjeti se razlika u ekranima (k750/w800/d750 i w810)...i mene zanima kako zakljucat neke foldere, pa ako se nekom da, nek mi posalje na pm
cvita
Veliki minus za izradu w810.Taman nakon što sam pomislio da SE w810 nece skripati, uzevši danas frendov w810 u ruke zakljucujem da je poceo gadno škripati oko navigacijske tipke.Napominjem da prvih tjedan dana nije škripao i da je bio savršeno kompaktan.
evo danas san proda dušu đavlu i potpisa pretplatu s t-mobileon na 1god
razlog je bila ljubav na prvi pogled W810i - za 1700kn
i da moj isto škripi oko navigacijske tipke
Hell Ain't A Bad Place To Be
evo ja maloprije bio u VIP-u, i bas sam stisako tu navi tipku i nista ne skripi. Mozda je razlika u kvaliteti, jel je u VIP-u 3100 kn i nije zakljucan ni brandiran
iPhone 5s 16 GB
U Vipu nije brandiran, ali ima Vodafone soft... Što se tiče te navi-tipke ja sam probao 2 Vip-ova i ništa ne škripi... Mene je baš ugodno iznenadio kvalitetom izrade... Nisam probao ove u T-Mobileu, ali ova 2 iz Vipa su bila odlična...Izvorno postao imatic
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Ni od frenda nije ispocetka škripao.Inace on je kupio u oglasniku nebrandirani(valjda je diler stavio nebrandirani software) ali dolje piše vodafone tako da teorija o razlici u kvaliteti ne drži vodu.U biti, to škripanje i ne smeta toliko kad se navikneš.Ionako 90% mobitela škripi.
Joooj, opet cu ga morati nositi u ZG u EM da mogu stavljati sam novi firmwareIzvorno postao DJ DeVelox
![]()
![]()
(da, vjerovatno uzimam u VIP-u jel daju na vise rata
)
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks