w810 ima bolji display od k750(mada ni on nije loš). Neznam što govore tehnicke specifikacije(neda mi se to proucavati) ali kad ih oba uzmeš u ruku, vidi se razlika u oštrini.
w810 ima bolji display od k750(mada ni on nije loš). Neznam što govore tehnicke specifikacije(neda mi se to proucavati) ali kad ih oba uzmeš u ruku, vidi se razlika u oštrini.
Je, bolji je display na W810. Ne znam točno što su napravili no to sam baš pročitao na mobile-review. Kome se da potražiti review o W810 ima u dijelu o displayu baš navedeno da je display sada bolje vidljiv na suncu i da je sveukupno bolji od k750/w800/d750 serije...Izvorno postao konan1
I osobno sam se u to uvjerio...
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
ajde jos samo da nesto kazem za raspravu o K800. Pogledajte na ovoj slici
joystick izgleda potpuno isto kao i kod K750 (ne znam, mozda ima tipke navigacijske a joystick sluzi samo za potvrdu, ipak je tu, istog izgleda kao i K750), i to je vec jedan razlog zasto ga nebih uzeo. drugi je kamera odotraga (tj. poklopac) sto tako viri van. Najbolji mi je W810 sto nema tog joysticka.
Ajmo sad samo o W810 ovdje, a ne o usporedbi K800 ws W810. Za to se moze otvoriti posebna tema u usporedbe modela
iPhone 5s 16 GB
W810 ti nema zaštitu na kameri i plasticni dio oko lece je izbocen pa mislim da ce se brzo izgrebati taj lakirani dio.
mozda, a mozda je bas zato lakiran da se ne izgrebe![]()
iPhone 5s 16 GB
Vidim da je W810i puno bolji od K800i zbog joysticka.W810i nema K800i ima,pa se vidi koji je bolji i kvalitetni.Ja sam za W810i![]()
![]()
vratimo se na temu, i ja sam jucer kupio w810 i prezadovoljan sam, i osjeti se razlika u ekranima (k750/w800/d750 i w810)...i mene zanima kako zakljucat neke foldere, pa ako se nekom da, nek mi posalje na pm
cvita
Bookmarks