W 810 ne nudi skoro ništa više od k 750, samo EDGE, ekran je u dijagonali veči 4 mm ali je broj piksela ostao isti. Nasuprot tome k 800 nudi dosta poboljšanja u odnosu na k 750/w 810 a ne samo kameru.
W 810 ne nudi skoro ništa više od k 750, samo EDGE, ekran je u dijagonali veči 4 mm ali je broj piksela ostao isti. Nasuprot tome k 800 nudi dosta poboljšanja u odnosu na k 750/w 810 a ne samo kameru.
PREDATOR
K800 nudi puno toga u odnosu na W810. To nije upitno, samo dok oba izađu treba vidjeti kome što treba i jednostavno uzeti najbolji omjer cijene i potrebnoga... Pa svi se slažemo da je K800 bolji, ali da nema nikoga tko bi uzeo W810 nakon što K800 izađe onda bi SE isti dan povukao W810 iz prodaje...Izvorno postao predator
![]()
To je stvar osobnog izbora i ukusa... Objektivno K800 je naravno bolji.![]()
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
w810 ima bolji display od k750(mada ni on nije loš). Neznam što govore tehnicke specifikacije(neda mi se to proucavati) ali kad ih oba uzmeš u ruku, vidi se razlika u oštrini.
Je, bolji je display na W810. Ne znam točno što su napravili no to sam baš pročitao na mobile-review. Kome se da potražiti review o W810 ima u dijelu o displayu baš navedeno da je display sada bolje vidljiv na suncu i da je sveukupno bolji od k750/w800/d750 serije...Izvorno postao konan1
I osobno sam se u to uvjerio...
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
ajde jos samo da nesto kazem za raspravu o K800. Pogledajte na ovoj slici
joystick izgleda potpuno isto kao i kod K750 (ne znam, mozda ima tipke navigacijske a joystick sluzi samo za potvrdu, ipak je tu, istog izgleda kao i K750), i to je vec jedan razlog zasto ga nebih uzeo. drugi je kamera odotraga (tj. poklopac) sto tako viri van. Najbolji mi je W810 sto nema tog joysticka.
Ajmo sad samo o W810 ovdje, a ne o usporedbi K800 ws W810. Za to se moze otvoriti posebna tema u usporedbe modela
iPhone 5s 16 GB
W810 ti nema zaštitu na kameri i plasticni dio oko lece je izbocen pa mislim da ce se brzo izgrebati taj lakirani dio.
mozda, a mozda je bas zato lakiran da se ne izgrebe![]()
iPhone 5s 16 GB
koliko si platio w810
Ja sam platila svojeg w810i 2490,00 kn.
Ja cesto mijenjam teme,nema problema s time.![]()
jesi u vipu kupila mob ili t-mobileu?
w810 uz produženje ugovora na 24 mj. u t-mobilea 1798 kn al ga je sve teže nać jer se navodno sve odma proda
Kupila sam u VIP-u samo aparat
Izvorno postao st_loop
ja san ga u t-coma uze početkon 7. miseca za 1700kn uz ugovor na 12 miseci
i ima je t-com-ove ikonice u meniju
ali sad san napravija unbranding uz pomoć www.wotanserver.com
i radi savršeno s animiranim menijem![]()
Hell Ain't A Bad Place To Be
evo, dva mjeseca imam k750i i sve je ok, prezdovoljan sam s njim, nema problema s joystickom niti paničarim zbog toga da će ih jednog dana biti kao neki.
cura ima k610i i super mi je raditi s navigacijskim tipkama - je li isti princip i na w810i? (pretpostavljam da je, samo pitam)
uglavnom, jednog dana kada ću imati novce definitivno ću k750i zamijeniti s ovim modelom.
zasad samo slinim![]()
Bookmarks