Dotad ces vjerojatno promjeniti mišljenje, vjerojatnija je kombinacija umjesto w810, k800.
Dotad ces vjerojatno promjeniti mišljenje, vjerojatnija je kombinacija umjesto w810, k800.
Još ima vremena prijatelju.Kada ga prodam pa cu se onda raspitati koji mobitel da uzmem.Izvorno postao konan1
![]()
W 810 ne nudi skoro ništa više od k 750, samo EDGE, ekran je u dijagonali veči 4 mm ali je broj piksela ostao isti. Nasuprot tome k 800 nudi dosta poboljšanja u odnosu na k 750/w 810 a ne samo kameru.
PREDATOR
K800 nudi puno toga u odnosu na W810. To nije upitno, samo dok oba izađu treba vidjeti kome što treba i jednostavno uzeti najbolji omjer cijene i potrebnoga... Pa svi se slažemo da je K800 bolji, ali da nema nikoga tko bi uzeo W810 nakon što K800 izađe onda bi SE isti dan povukao W810 iz prodaje...Izvorno postao predator
![]()
To je stvar osobnog izbora i ukusa... Objektivno K800 je naravno bolji.![]()
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
w810 ima bolji display od k750(mada ni on nije loš). Neznam što govore tehnicke specifikacije(neda mi se to proucavati) ali kad ih oba uzmeš u ruku, vidi se razlika u oštrini.
Je, bolji je display na W810. Ne znam točno što su napravili no to sam baš pročitao na mobile-review. Kome se da potražiti review o W810 ima u dijelu o displayu baš navedeno da je display sada bolje vidljiv na suncu i da je sveukupno bolji od k750/w800/d750 serije...Izvorno postao konan1
I osobno sam se u to uvjerio...
ajde jos samo da nesto kazem za raspravu o K800. Pogledajte na ovoj slici
joystick izgleda potpuno isto kao i kod K750 (ne znam, mozda ima tipke navigacijske a joystick sluzi samo za potvrdu, ipak je tu, istog izgleda kao i K750), i to je vec jedan razlog zasto ga nebih uzeo. drugi je kamera odotraga (tj. poklopac) sto tako viri van. Najbolji mi je W810 sto nema tog joysticka.
Ajmo sad samo o W810 ovdje, a ne o usporedbi K800 ws W810. Za to se moze otvoriti posebna tema u usporedbe modela
iPhone 5s 16 GB
koliko si platio w810
Ja sam platila svojeg w810i 2490,00 kn.
Ja cesto mijenjam teme,nema problema s time.![]()
jesi u vipu kupila mob ili t-mobileu?
evo, dva mjeseca imam k750i i sve je ok, prezdovoljan sam s njim, nema problema s joystickom niti paničarim zbog toga da će ih jednog dana biti kao neki.
cura ima k610i i super mi je raditi s navigacijskim tipkama - je li isti princip i na w810i? (pretpostavljam da je, samo pitam)
uglavnom, jednog dana kada ću imati novce definitivno ću k750i zamijeniti s ovim modelom.
zasad samo slinim![]()
Čuj, zavisi što ju zanima... Meni je K800 super mobitel, ali mi se dizajnom ne sviđa tako da bih ja čak vjerojatno prije uzeo W810... Sad sam uzeo W900 koji je tu negdje kao i K800 (ako izuzmemo 3MP kameru i ostale foto sposobnosti na K800) tako da meni nema smisla sada prodavati W900 i uzimati K800. A K800 jest bolji od W810 samo eto, ima još vremena za odluke i kad izađe K800 treba probati oba pa vidjeti...Izvorno postao konan1
![]()
Bookmarks