Kako misliš zaključavati? Ako misliš da pristup svemu tome, onda mislim da to nije moguće...
evo jučer sam kupio SE w810i mobitel je super i sve ali me samo zanima dali se mogu zaključavati poruke,imenik,multimedija i te gluposti
thx
Kako misliš zaključavati? Ako misliš da pristup svemu tome, onda mislim da to nije moguće...
Imaš app fileprotect..poslao sam ti ju sa iskona![]()
Sony Ericsson k750i, 256mb Pro Duo, R1CA021
De mi objasni kak funkcionira to, sve sam pronjuško al neznam zaključat or ??...
Pa samo potvrđuješ ono write/read user data..nakon toga nađeš file i encrypt..upišeš kod i file ćeš moć samo ti vidjet kad ponovo upišeš kod u tom programu
Sony Ericsson k750i, 256mb Pro Duo, R1CA021
Ok, hvala.
E gdje si kupio taj w810?Izvorno postao dolac
Jel taj mob ima stereo zvucnike ili šta?
Nema stereo zvucnike. Razlikuje se od w800 po dizajnu, nema joystick i ima podrsku za EDGE. I to je to.Izvorno postao Hell_Blazer
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
od šverceraIzvorno postao Dic
To mi ide na zivce dok na jednom site-u napišu da ima stereo zvucnike na drugom napisu da nema , onda se nakraju zbuniš do krajaIzvorno postao xianfu
evo jedan odlican review:
http://www.gsmarena.com/sony_ericsso...-review-82.php
iPhone 5s 16 GB
Predivan mobitel,i to moj budući![]()
![]()
Pa nije ti veliki napredak u odnosu na k750.Mislim da ti se ne ispplati mjenjati.
P.S. jesi imala problema sa jojstickom?
Izvorno postao konan1
Ne uopće nisam imala problema sa joystickom.Star je 5 mjeseci,sve je na jednom mjestu.
Namjeravam ga prodati pa kupiti SE W810i.
Ja sam ti nedavno kupio k750 a frend w810 i kad ih usporedim, k750 mi je ljepši ali je w810 čvršći i ima bolji ekran.
Izvorno postao konan1
W810i ima čvršći i bolji ekran,lijepo i zanimljivo.I meni je K750i ljepši ali želim promjeniti mobitel,ovaj mi je malo "dosadio".
![]()
I meni brzo dosade ali ovaj k750 cu zadržati malo dulje.Logican nastavak ovog niza t630, k700, k750 bi bio k800, ali mislim da cu njega preskociti jer ne nudi nikakav napredak u odnosu na k750 osim kamere.
ima veci ekran..al je ruznijiIzvorno postao konan1
Izvorno postao konan1
Ja ga namjeravam prodati u 11 ili 12 mjesecu,pa ima vremena.Još ću ga malo zadržati,budi bez brige.![]()
![]()
Dotad ces vjerojatno promjeniti mišljenje, vjerojatnija je kombinacija umjesto w810, k800.
Još ima vremena prijatelju.Kada ga prodam pa cu se onda raspitati koji mobitel da uzmem.Izvorno postao konan1
![]()
Čuj, zavisi što ju zanima... Meni je K800 super mobitel, ali mi se dizajnom ne sviđa tako da bih ja čak vjerojatno prije uzeo W810... Sad sam uzeo W900 koji je tu negdje kao i K800 (ako izuzmemo 3MP kameru i ostale foto sposobnosti na K800) tako da meni nema smisla sada prodavati W900 i uzimati K800. A K800 jest bolji od W810 samo eto, ima još vremena za odluke i kad izađe K800 treba probati oba pa vidjeti...Izvorno postao konan1
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
W 810 ne nudi skoro ništa više od k 750, samo EDGE, ekran je u dijagonali veči 4 mm ali je broj piksela ostao isti. Nasuprot tome k 800 nudi dosta poboljšanja u odnosu na k 750/w 810 a ne samo kameru.
PREDATOR
K800 nudi puno toga u odnosu na W810. To nije upitno, samo dok oba izađu treba vidjeti kome što treba i jednostavno uzeti najbolji omjer cijene i potrebnoga... Pa svi se slažemo da je K800 bolji, ali da nema nikoga tko bi uzeo W810 nakon što K800 izađe onda bi SE isti dan povukao W810 iz prodaje...Izvorno postao predator
![]()
To je stvar osobnog izbora i ukusa... Objektivno K800 je naravno bolji.![]()
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Bookmarks