evo jučer sam kupio SE w810i mobitel je super i sve ali me samo zanima dali se mogu zaključavati poruke,imenik,multimedija i te gluposti
thx
evo jučer sam kupio SE w810i mobitel je super i sve ali me samo zanima dali se mogu zaključavati poruke,imenik,multimedija i te gluposti
thx
Kako misliš zaključavati? Ako misliš da pristup svemu tome, onda mislim da to nije moguće...
Imaš app fileprotect..poslao sam ti ju sa iskona![]()
Sony Ericsson k750i, 256mb Pro Duo, R1CA021
De mi objasni kak funkcionira to, sve sam pronjuško al neznam zaključat or ??...
Pa samo potvrđuješ ono write/read user data..nakon toga nađeš file i encrypt..upišeš kod i file ćeš moć samo ti vidjet kad ponovo upišeš kod u tom programu
Sony Ericsson k750i, 256mb Pro Duo, R1CA021
Ok, hvala.
imaš link s programom?Izvorno postao dejan08
http://gallery.mobile9.com/f/23259/ moras se registrirat, besplatno......Izvorno postao mobo
cvita
unzipo sam program ali neznam šta dalje, di da ga u mob premjestim, i dali cijeli folder ili samo neki određeni file?
idemo u offtopic![]()
iPhone 5s 16 GB
E gdje si kupio taj w810?Izvorno postao dolac
Jel taj mob ima stereo zvucnike ili šta?
Nema stereo zvucnike. Razlikuje se od w800 po dizajnu, nema joystick i ima podrsku za EDGE. I to je to.Izvorno postao Hell_Blazer
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
To mi ide na zivce dok na jednom site-u napišu da ima stereo zvucnike na drugom napisu da nema , onda se nakraju zbuniš do krajaIzvorno postao xianfu
evo jedan odlican review:
http://www.gsmarena.com/sony_ericsso...-review-82.php
iPhone 5s 16 GB
od šverceraIzvorno postao Dic
imas u podesenjima za "video visoke kvalitete" i "mms film" tako nesto. upali kameru, stisni dole za film - podesenja - nacin snimanaj i tu odaberes
iPhone 5s 16 GB
Imam jedno pitanje, koja je posljednja verzija firmwarea za w810, moj je R4CE012. Hvala.
R4EA031 je zadnji, ovaj tvoj je prva relase verzija
iPhone 5s 16 GB
Isao sam preko seus-a po najnoviju verziju, ali mi kaze da ju vec imam, zato sam i pitao, mobitel je brandiran na vip, da li zbog toga nece mozda, iako mi je sve otkljucano, kartice i te sheme, nitko nije cackao po njemu, otkljucanog sam ga kupio u vipu?
jel to nova verzija firmware R4ED001?
http://www.topsony.com/foro/local_links.php?catid=171
Mi6 Black
ajde sad jedno malo glupo pitanje, ali nikad se nisan bavia s time prije a sad sam kupia w810i pa me zanima...sto se konkretno dobije upadateom softwarea i jeli na kraju krajeva uopce vridi mucit se sa time...evo ja sad iman original vodafone soft i da li se uopce triba upustat u to....kako se kaze, nekad je bolje zivit u neznanju![]()
pa ako ti je brandiran na VIP, onda je to razlog zašto ti neće update-ati soft...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Odnosno, najjednostavnije ("laicki") receno, osjetno ces samo dobiti druge ikone menija, bez oznaka Vodafone-a, te neces imati dugme "Live". Ostalo je manje-vise isto, tako da ti, ako se ne upustas previse u tematiku, to i ne treba.
![]()
|Think again.|
Bookmarks