1.live.vip.hrIzvorno postao sith
Ali moraš unijet i postavke za gprs..jer ti je samo preko njega besplatno
2.to ti je skroz normalno kod SE-a..ima malo krivi proračun trajanja baterije..nemoj se na to previše obazirat
Imam dva pitanja:
1. Kako doći na vodafonovu stranicu koja bude na mobu kada je on ima vodafonov software (koja je web adresa?)? Nisam kupio mob s tim softwareom, a te su stranice besplatne s gprs startom.
2. Kada na W810i slušam radio ili mp3 player, baterija se dobro drži, ali ako razgovaram 15-ak ili duže minuta dosta se isprazni. Nakon što završim razgovor obično se vrati još jedna crtica naonoj oznaci baterije. Kao da se batrija malo napuni. Malo mi je to čudno jer mi se na ni jednom mobu nije baterija tako brzo praznila kada sam razgovarao.![]()
1.live.vip.hrIzvorno postao sith
Ali moraš unijet i postavke za gprs..jer ti je samo preko njega besplatno
2.to ti je skroz normalno kod SE-a..ima malo krivi proračun trajanja baterije..nemoj se na to previše obazirat
Sony Ericsson k750i, 256mb Pro Duo, R1CA021
a jel ima vodafone softver ili normalni?Izvorno postao Irena_zgb
Izvorno postao Cule_ST
da ali razlika u cijeni je vezana uz tarifu.
veći tarifni model manja cijena mob.
jel imao ko nekakvih većih kvarova na w810 ???![]()
Pa ako ti ispadne iz depa i preko njega prode auto smatras to velikim kvarom?Inace nekih vecih softverskih kvarova nema, dok hardverskih nikakvih.
vlasnicima w810i: koliko vam dugo izdrži baterija između 2 punjenja?![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
mob je još nov, star tek 2 tjedna, ali uz slušanje mp3-a oko 2-3h, igranje 1h, slanje 10-tak poruka i dosta slikanja traje 2 dana. sad zadnjih dana nisam imao vremena za igrice i mp3 pa je izdržao 3 dana zasad, i trenutno je na 15%. ja zadovoljan![]()
Siemens SL45>Siemens S55>Nokia 7250>3650>6600>6630>Samsung D600>SE W810i>Nokia N73>Nokia 5800
zanima me, moze li se na W810 postaviti mp3-ca kao zvuk za dojavu sms poruke?
možeš mp3,m4a,midi,amr čak snimi nekog ko hrče pa možeš i to...Izvorno postao nascar
![]()
Pa da, buduci da to sto nekog snimis je na kraju opet AMR.Izvorno postao MASVA
![]()
još nešto...je li moguće mijenjati uvodnu i zadnju animaciju i zvuk?![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Da... Tacnije, ova slika:Izvorno postao pero1985
http://www.phonearena.com/imgs/pics/...isplay-032.jpg
Inace, i ja sebi hocu da uzmem W810i, jer sam se ovdje jako nalozio na njega.
btw, da li je razlika cijena od 70 Eura izmedju K750i i W810i opravdana, tj. da li se isplati za W810i dati 70E vise nego za K750i? Kako sad imam ovo sta imam, ijedan od ta dva moba bi mi bio dobar (mada bi drugi bio bolji).
|Think again.|
pa da imamo isti mob, i meni moj jos valja(18mjeseci je star)ali bi ga mjenjo. ma ja kad sam vidio slike odma sam ga pozelio...a dal se isplati dat 70 eura vise to sam odluci jer su k750 i w810 isti mobiteli po karakteristikama sam sto uz w dobijes karticu 512mb(sto je meni vekiki plus) i dobijes bolje slusalice.
w810 i k750 NISU isti mobiteli , razlike su malo dublje i w810 je definitvno bolji mob .
Heh, ma znam da nisu isti mobovi, kao i prednosti i mane i jednog i drugog. Ono je dijelom bilo retoricko pitanje.
Nego, koliko kostaju Memory Stick Duo Pro kartice od 512MB i 1GB? Posto, u slucaju uzimanja K750i (sto je jako malo vjerovatno), mora veca kartica jer 64MB nije nista.
Inace, i mene moj jos uvijek sluzi, i takodje imam ga i ja 1,5 god. Dosad, bez ijedne jedine ogrebotine na njemu.Jedino sto mu je joystick malo otisao...
Znaci, kod x750/x800/x810 serije su konacno ispravili da se moze staviti custom zvuk za poruke, sto je dobro...
Interesuje me jos samo, koliki je macro na W810?![]()
|Think again.|
Da, kod x750/x800 pa nadalje su stavili da možeš staviti svoj zvuk za poruku što je veliki + naspram prijašnjih kodela (K700)...Izvorno postao FLASHY
Kako misliš "koliko je macro"?
Ako se ne varam, mislim da on radi na nekih 1.5 - 2/2,5 cm udaljenosti od objekta koji slikaš... ako si na to mislio...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Kolko ja znam postoji memory stick pro duo od 1gb ti kosta oko 400kn!
Sonyev
I meni isto toliko izdrži. Što u prosjeku nije loše. Koliko sam čuo to je neki prosjek. Bez nekog prevelikog korištenja izdrži 3-4 dana.Izvorno postao IceM4N
![]()
Kad smo već kod w810i, zanima me dal neko zna kak da zbrišem onu glupu igru koju sam dobio na njemu kad sam ga kupio,
Prešo sam ju već par puta, al fakat mi smeta.
hvala....
I kaj ćeš konkretno dobiti s tim kad ju i ako ju zbrišeš? 100-tinjak slobodnih kb?
Da, na to sam mislio.Izvorno postao Ico86
Pitam, cisto da uporedim sa dig. fotoaparatima. Npr, moj ima 1cm macro, a ako taj ima cca 3cm, to bi bilo jako dobro, mada mi nekako zvuci predobro kad znam da macro uglavnom ide iznad 5-10cm kod tih klasa...
I dusevni mir...Izvorno postao frish-KI
![]()
![]()
|Think again.|
Da li se kome dešava da pri brisanju poruka na ekranu stoji onaj pjescani sat po 10-ak sekundi? ili da se pri kretanju kroz poruke zastane?![]()
![]()
veoma cesto na k700, sa novim softverom ide brze al mi je pola memorije slobodno pa zato i radi brze, ako si ga prepunio, pobrisi da imas oko 3-4 MB slobodno.
Da pun mi je inbox, ali imam osjećaj da mi je stari 610 bio brži od ovogočekivo sam da će biti brži
![]()
@imatic - možeš mi samo reći dal ima puno onih t-mobileovih "shita" po meniju i kolko košta u em da se stavi novi soft (nebrendiran)!?
Bookmarks