Tu ocito nesto nije u redu ili sa softverom ili se mozda prasina nakupila na povrsinu objektiva na K750, slike ne mogu ovako lose ispasti!!
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test/854/Nokia/3250
evo ovdje imaju slike slikane sa 3250 i sa k750 meni se cini da su na 3250 bolje slike
edit by moderator: odlučio sam da takve teme nisu za usporedbe modela pa ni fotke jer ih nisu načinili forumaši pa će biti smještene u Mobilni Telefoni - općenito podforumu.
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 08-05-2006 u 22:12
Tu ocito nesto nije u redu ili sa softverom ili se mozda prasina nakupila na povrsinu objektiva na K750, slike ne mogu ovako lose ispasti!!
Bit će da je prašina he he...NOKIA 4EVERIzvorno postao wildbabe
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
3250 se sto se tice kamera ne moze usporedjivati sa k750.nema autofokus ni makro mod.
Ne bi se složio baš ako recimo slikaš nešto u idealnim uvjetima ja mislim da ne biš vidio neku razliku..između 3250 i k750 jednostavno ne...Izvorno postao zmija
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
da,kad su u ptanju idealni uvjeti i ako imas mirnu ruku.
slike govore 1000 rijeci
nešto ne štima sa ovim k750, meni fotke sa mojim ispadaju bolje.
PREDATOR
U tom slučaju bi se mogle uspoređivati sve kamere iznad 1 mpx...Izvorno postao rage99
meni su na k750 slike odlicne i tesko da 3250 moze imati bolju kvalitetu slika s obzirom na optiku i nedostatak autofokusa i makra.upitno je koju verziju softvera ima taj k750!![]()
...ovako, pošto sam sad pogledao o čemu se radi, zaključak je ovaj - tema jejer nema prave osnove za postojanje ove teme, usporedbe će se praviti kad na forum sami forumaši postave slike slikane N3250 te će ih onda upoređivati s K750... hvala... MODERATOR
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks