moj gigaset ima funkciju walk and talk, dakle u kombinaciji sa drugim siemens dect-om al posto nemam jos jedan nisam to probao. ono drugo neznam
kakva je komunikacija izmedju dva gigaseta a jednoj baznoj stanici. dali se mogu prisluskivati razgovori, ili se to moze onemoguciti. jel moguca komunikacija izmedju dvije slusalice...
moj gigaset ima funkciju walk and talk, dakle u kombinaciji sa drugim siemens dect-om al posto nemam jos jedan nisam to probao. ono drugo neznam
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
zar nitko na forumu nema dvije gigaset slusalice???
Ja imam Gigaset telefone vec godinama ali nisam vidio temu, sorry.
Situacija je ovakva:
Na svaku Gigaset bazu se moze prikljuciti do 6 slusalica.
Sve medusobno funkcioniraju kao centrala sa internim brojevima uz mogucnost prebacivanja internog ili externog poziva.
Postoji i mogucnost konferencije sa svim slusalicama (ili samo dvije).
Mogucnost upada u poziv na slusalicu koja je u razgovoru je nemoguc jer poziv na nju u tom trenutku daje ton zazeca i samo ona koja je zauzeta moze istu pozvati i pustiti ju u konferencijsku vezu.
Domet svih Gigaseta (starih i novih) je odlican i u praksi joj smeta jedino hrpa zeljeza u zgradama (ali tek nakon par zidova).
Ja imam SX303 isdn centralu na koju mi je prikljuceno 5 slusalica i stvar radi odlicno.
Neko posebno pitanje ?
Pozdrav......
ONE X & Sensation & Desire by HTC
hvala ti, dobro si me informirao, ako se necega sjetim budem ti se javio
kazes da je domet izmedju dvije slusalice dobar. dakle nece biti problema ako razgovaram sbakom koja je ispod mene u prizemlju?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Centrala (SX303) mi je na katu, a radiona je ispod (dizalice, alat, metal,...) i radi u krugu od minimalno 50 metara, a uglavnom puno vise.
U vanjskom prostoru oko kuce hvata dobrih 100 metara (centrala i dalje na katu), a ako sam na strani gdje nema puno fizickih prepreka ide i do treceg susjeda.
Npr: baza ili centrala blizu prozora, a kafic nekoliko katova nize - radi sigurno !
Usput dobra kombinacija koju ja imam:
SX303 ima i Bluetooth pa se moze spojiti sa mobitelom (dobije se jos jedna linija), BT slusalicom ili kao BT modem za laptop, PPC,.......
SX303 kosta oko 1200,00kn i ako se kupi on onda se ne trebaju kupovati susalice sa postoljem nego samo slusalica.
U konacnici ako netko treba vise slusalica ispadne jeftinije.
SX303 ima i analogni izlaz za fax, PC ili slicno, a sve se ostalo obavlja i preko USB-a.
Ako treba jos stogod pitajte......
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Bookmarks