dal se isplati kupit, kolko kosta, ima koja stranica za skinut igrice programe itd. dal QD ima radio i mp3
dal se isplati kupit, kolko kosta, ima koja stranica za skinut igrice programe itd. dal QD ima radio i mp3
Dobra vila mi je ispunila dvije zelje, treci put nisam mogao.
Testis unnus, testis nullus!
qd je totalno ne isplativo kupiti, iako je dosao nakon n-gage, nema FM radio, MP3 player (koji se moze naknadno stavit,al...) i cini mi se, stereo zvuk!
jedino sto je bolje je da se mmc moze promijenit a da se mob ne gasi...
ali stari n-gage rula i, barem meni, je puno ljepsi
Potpisujem do tu jer se ne isplati kupovat niti jedanIzvorno postao symibman
There are no shortcuts in evolution.
...pa bolje uzmi 6600...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ne znam da li znaš ali i na ostali symbianima možeš igrati n-gage igre, ja bi isto rađe uzeo 6600 ili nešto novije...na tebi je da odlučiš.Izvorno postao Antonio123
![]()
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
da, ali ne sve igrice!!!Izvorno postao rage99
i n-gage jedini do 6630 (cini mi se) ima stereo izlaz itd...
točnoIzvorno postao symibman
ja imao stari model n gage-a,a sada imam 6630
malo me nostalgija hvata za n gage-om,izvana se ne vidi koliko je to dobar mobitel,ako se tako može nazvati!
zeemax
žIzvorno postao guzda
Meni on i nije nešto...a i cjena koju traže neki je pre visoka...(jer za tu cjenu se može naći puno bolji i ljepši mob....)pa....ko voli nek izvoli....
Ula la, jupi je, život mi gre na boje o kako son oplovi koko škoja jabuke...
ukusi su različiti!Izvorno postao cvrlj50
za cijenu se slažem,jer se već 6600 može naći po cijenama nižim od n gage-a,a ona je ipak ružno paće (bez obzira što je unutra labud)!
zeemax
Bookmarks