Izvorno postao tomek
s razlogom skrivaju podatke, jer takvi podaci utječu na javno mijenje.... ljudi se vole priklanjat masama, pogledajte samo što rade ankete pred političke izbore. čini se da se linearni porast korisnika podosta usporio
Ovo sam pročitao u Večernjem listu od subote 06. svibnja 2006.
U izvješću Tele2 za prvo tromjesečje ove godine piše da imaju oko 5 % tržišta što su iz Večernjg lista preračunali na oko 190 000 korisnika, jer Tele2 ne objavljuje točne podatke o broju korisnika u pojedinoj zemlji. Takva im je poslovna politika.
Izvorno postao tomek
s razlogom skrivaju podatke, jer takvi podaci utječu na javno mijenje.... ljudi se vole priklanjat masama, pogledajte samo što rade ankete pred političke izbore. čini se da se linearni porast korisnika podosta usporio
to su vjerojatno uracunati samo aktivni korisnici,a ne i one silne kartice koje svi imamo po ladicama(neaktivne).
Bojim se da su tu uracunati apsolutno svi korisnici. i aktivni i neaktivni.
Znam nekoliko frendova koji uredno svaki tjedan ili kad potroše lovu kupe novi Tele2 broj a stari bacaju. dvoje od njih je do sada promjenilo barem 70 kartica a mislim da iam jos takvih usera koji im ulaze u ovaj popis.
dobar grah daleko se čuje
To rade zbog 5 kuna extra koje dobiju? Stvarno ekonomično...
mozda su kupili stare kartice koje na sebi imaju 145kn + 25kn...ne vjerujem da kupuju ove nove!!Izvorno postao frish-KI
Ne znam samo kako im se da radit, e pa nisam bas takav "zidov".
Takvih kartica već duže vrijeme nema u prodaji, a baš sumnjam da su prije Nove godine nakupovali desetine start paketa da bi ih sada trošili... A i teško da ih sada mogu negdje naći...Izvorno postao jdabic1
kakve su to blesave kombinacije![]()
![]()
kak se to nekom da raditi?!
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Da mi netko svako toliko javlja da mijenja broj, tog bih izbrisao iz imenika... Debilana...
Stvarno strašno, što sve hrvati neće učiniti da bi dobili extra kune.Izvorno postao fly_nan
Haha. Pa kaj ti misliš da oni imaju teletov stalni broj? 100% imaju vipov ili t-mobileov stalni broj na kojeg ih ljudi mogu dobit, a s teleta zovu jer je jeftinije. Takvi su ti hrvati. Ako mogu kupovati umjesto bonova start pakete misliš da ne mogu furat 2 moba? Sad samo Kakav Nered mora potvrditi ovu moju teoriju.Izvorno postao frish-KI
![]()
ne bih se slozio.mislim da je takvih neaktivnih korisnika jako puno,odnosno kartica.Izvorno postao KaKaV NeReD
ja sam pred tjedan dana kupio karticu sa 145kn...ja sam tako ispocetka mislio kupit start paket pa kad ga iskoristim bacim ga al nisam ..odustao i uzeo pretplatu...a vecina ljudi se vezu za broj sa kojeg saljes sms ili zoves..
Znam tipa koji se bavi osiguranjem i ima stalni vip broj a sa teleta obavlja sve potrebne pozive (podosta ima poziva na kucni) i vec je desetak kartica pobacao praznih!!
Meni stari skuzio shemu sa tih 145 kn za 95 kn placenih,
te isao kupiti novu karticu,
kad ono sipak, taman u trafiku dosle sa 100kn na rn umjesto 145.
Covik poludija.....
U Splitu ima tih kartica sa 145kn gdje god hoćeteIzvorno postao frish-KI
![]()
Ima samo kod švercera
bas sam neki dan vidio negdje oglas za tu karticu tip trazi 200kn zato sto je stara tarifa...Izvorno postao Drug Mile
ne, mislim na dućaneIzvorno postao Drug Mile
dečki, ajmo se vratit na temu....
Koliko ima danas nakon vise od 3 godine od ovoga posta?
Uzalud Vam trud sviraci,za drugog su dunje zute
Mislim da je zadnja brojka bila 570 000 korisnika, ali uveli su promjenu u brojanju i sad taj broj prikazuje koliko-toliko stvarno stanje a ne ono bezvezno koje bi vjerojatno sad iznosilo više od milijun
Neki dan sam čitao da se hvale sa brojkom od 700 000 tisuća.
Samo treba pogledati na www.tele2.hr u dijelu "Objave za medije":
Tele2 Hrvatska prema novoj definiciji drugo tromjesečje zaključuje sa 546.098 aktivnih korisnika, što je rezultiralo jednokratnim reduciranjem baze za 227.000 korisnika. Prema novoj definiciji, aktivni prepaid korisnici su oni koji su u razdoblju od prethodnih 90 dana nadopunili svoj Tele2 račun ili ostvarili ikakav promet u Tele2 mreži. Prema prošloj definiciji, korisnici su bili tretirani aktivnima 9 mjeseci po isteku njihova zadnjeg bona.
http://www.tele2.hr/podrska_korisnicima/491.html
Bookmarks