S tim programom možeš upast samo u starije mobitele koji korist stariji bluetooth odnosno nokiu 6310i i još neke neznam koje... jednostavno beskoristan program.![]()
Znam da nije baš nešto važno, ali imam L6 i instalirao sam javu Bloover2 i probao sam na par mobitela i nije mi jasno zašto ne ide. Probao sam na SE k700i , motoroli E550, V547 i od nekog prolaznika, neznam koj mobitel ima. Program mi se ćini jako dobar jer mogu preko bluetootha drugima ''krasti'' podatke, kao SMS, brojeve iz imenika i neke druge filove. Neznam jeli to ne radi ili je PRE sporo, ali meni stalno stoji kad drugima probam nešto uzeti poruka: Planting Device Entry. Može li mi neko pomoći oko toga jer me stvarno zanima? Neznam di ima skinuti taj program ali sam ga uploadao na rapid. http://rapidshare/files/10952403/Blooover2.jar.html
Zadnji uredio .andro. : 08-05-2006 u 13:02
S tim programom možeš upast samo u starije mobitele koji korist stariji bluetooth odnosno nokiu 6310i i još neke neznam koje... jednostavno beskoristan program.![]()
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Da istina je (isprobano), program je praktički beskoristan, ali to ne znači da ga neće usavršiti.
Izvorno postao rage99
Piše da u dvici ima puno više mobitela u koje može ući. Valjda će uskoro doći za sve!
mene više zanima dal neko ima ovo , il može downloadat , jer meni nešto kenja download sa stranice trenutno!!!!!http://www.getjar.com/products/4956/...gerforMotorola
P. L. U. R.
Izvorno postao DOMICH
Malo si offtopic ali nema veze. Evo ja sam skinuo ga i što sad, da ti pošaljem i kako?
ma ok je , ne trabaš slat , hvala , uspio sam skinut , ali ne radi na tripletsima , a prog mi je ful zakon i puno korisniji jer se kao mogu slat poruke putem njega , si probao!?Izvorno postao a.k.
P. L. U. R.
Izvorno postao DOMICH
Meni radi. Probao sam na ali ide samo na neke starije nokie, nekog sam naša u školi
Izvorno postao DOMICH
Ja probal neki dan i stvar je OK al je greda kaj traje samo tri dana a onda pljuni lovu za licence key ili briši iz moba. Glupost je to kaj je to recimo verzija za motorolu a nemreš poslat poruku na motorolu jer ona ne prepoznaje taj .vcf ili tak nešto file pa odbija poruku. Sve u svemu guba stvar ali nedovršena po meni.
Kaj se tiće Bloovera2 još veće shajze.
Bolje drek u ruci nego septička jama na grani!!!
Bookmarks