Kad primim sms i odmah stavim odgovoriti nema šanse da pošaljem sms, spremi ga u Odlaznu poštu...
onda moram u Odlazni pošti kopirati tekst i tek onda idem u Nove poruku i kopiram da pošaljem sms!
Kad primim sms i odmah stavim odgovoriti nema šanse da pošaljem sms, spremi ga u Odlaznu poštu...
onda moram u Odlazni pošti kopirati tekst i tek onda idem u Nove poruku i kopiram da pošaljem sms!
provjeri dali ti se to dogadja kada saljes nazad poruku nekome tko nije na tvojoj mrezi, a ako odgovaras nekome tko je na tvojoj mrezi onda ti je vjerojatno ukljucen odgovor putem istog SMS centra pa to iskljuci.
dobar grah daleko se čuje
Sms-e šaljem u Sloveniju, nema V3 tu opciju: odgovor putem istog SMS centra
Tako je i kod mene saljem malo u Slo. malo u Austriju, ali nece odmah putem odgovora
Zna neko kako rješiti taj problem? Već sam lud, to mi se stalno događa.
Jedina ideja je da omogucis u seemu opciju odgovor putem istog centra pa pogledas u mobu dal je to ukljuceno makar ako nemas tih problema kad saljes na drugu Hr mrezu nego samo sa slo onda nije u tome stvar uopce... Ja sam imao takvu situaciju na nekom mobu al se ne sjecam vise kojem, v3 sam imao 2 puta i nije bilo takvih problema s UK, Ch i Njem, u druge zemlje nisam nis slao...
Bookmarks