joj dobro sta ste sad svi skocili
ja sam samo naveo primjer.
sad vi morate radit po tom obrascu .
mi se svi ugledamo na Vas , Nepogrešive Moderatore
![]()
joj dobro sta ste sad svi skocili
ja sam samo naveo primjer.
sad vi morate radit po tom obrascu .
mi se svi ugledamo na Vas , Nepogrešive Moderatore
![]()
Evo ja sam ponosni šesnaestogodišnjak, dolazim iz Križevaca i idem u medicinsku školu u Bjelovar , imam D750i, i nadam se da vam ne smeta što sam tak mlad![]()
Nadam se da lijevo ima dosta podataka![]()
There are no shortcuts in evolution.
nema to što smetati, smetalo bi da ti je ko' nekom crvu jedva nick vidljiv..Izvorno postao nix1001
mislim da bi bar lokacija trebala biti OBAVEZNA, ako ne i godište iako je ono većini bitno.. odmah je lijepše za pogledati profil, i tog lika (forumaša, lik je svaki čiji je profil ne potpun) automatski drukčije cijeniš..
I WAS UNCOOL BEFORE UNCOOL WAS COOL
u Motorola podforumu preporučam da se stavi model mobitela, jer ljudi zaboravljaju često navesti, a traže pomoć, koja je nekad specifična za određene modele... Znači zahtjevam nešto što je u interesu vas koji tražite pomoć. I jasno, uvijek ima onih koji to zanemareIzvorno postao azzaman77
.
Što se godina tiče, nije ih teško procjeniti temeljem onoga što i gdje se piše.
Lokacija ne bi trebala biti problem, mada ima i onih koji misle da će ih odmah cijeli grad prepoznat. Jer jasno, nitko nema nadima Maki osim tog jednog (svaka sičnost sa stvarnim osobama je slučajna)
..da meni nije jasno samo ako je ovo forum o mobitelima da ljudi ne napisu koji mobitel imaju.A kaj se tice godina,nije mjerilo pameti ni ponasanja.Neko s 15 zna vise o mobu ili kompu od mene s cetrdeset.....![]()
ima tu istine...Izvorno postao lili
godine nisu mjerilo znanja (a ponekad, nažalost, ni zrelosti).
ali mislim da je bitno znati godine onoga tko traži neku pomoć (dakle, ne zna): mislim da je potreban različit pristup u objašnjavanju rješenja problema nekome od npr. 10 godina, nego nekome od npr. 20 godina. jer ipak nekome tko je tako mlad treba malo slikovitije prikazati cijelu stvar da bi bilo razumljivije.(dobro, uvijek postoje biseri svih dobi)
a mislim i da je to zgodno znati i zbog trgovanja u oglasniku. jer recimo da vam 12-ogodišnjak prodaje mobitel vrijedan npr. 4000kn, morate se zapitati što o svemu tome misle njegovi roditelji.
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Bookmarks