meni ljeno popunjavat, a nek se zna da mi je 15 godina i da sam govnazijalac![]()
meni ljeno popunjavat, a nek se zna da mi je 15 godina i da sam govnazijalac![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
@ all nisan nikog tija uvridit ps tija san pomoc da se bolje snalazimo medusobno kao sta su vec neki ode rekli!![]()
@ fish-ki - prvi post dobijem pita me dali cu prodat motorolu V3. ja pdgovorim da
necu! drugi post dobijem da san PAPAK loool! treci me moli da je prodam i tako redom!! i josa san par ima takvih likova u vezi audio opreme za doma a tip nezna da se snaga zvucnika miri (w)vatima a ne voltima looool kakvih sve bisera ja upoznam!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Za lamentacije o spolnim jednakostima, emancipaciji i medjuspolnoj pristojnosti, mogli bi otvoriti novi topic u chataonici, recimo...ovdje nije mjesto tome.
Sto se podataka u profilu tice...bilo bi doista zgodno kada bi clanovi unijeli barem osnivno...pri tome mislim na dob i lokaciju!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
ja sam regan na jednom forumu di , osim kaj moras unijet "pravu" adresu (ne neku glupsot s yahua ili iskona)moras napsiat odkud si , godine , i ime i prezime
i to mi je cist ok![]()
time se odma u startu uklanjaju klinci i trolovi..
![]()
nije za godine sramota,nije kao da te pita koliko imas kila itd..sto je vec nepristojno na neki nacin![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
aaa jamačno svi daju svoje točne podatke...Izvorno postao Ljubav
ta stvar ne drži vodu.
"prava" adresa se traži zbog nekih spam engine-a, ali nebitno
vidim ja da su se neki i potrudili i upisali godine i popunili cili profil!!![]()
Pa Ljubav,ako ti je okej popunjavanje profila,zašto malo ne potakneš forumaše svojim primjerom..
...pa i ti budi primjer...Izvorno postao Ljubav
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
joj dobro sta ste sad svi skocili
ja sam samo naveo primjer.
sad vi morate radit po tom obrascu .
mi se svi ugledamo na Vas , Nepogrešive Moderatore
![]()
Evo ja sam ponosni šesnaestogodišnjak, dolazim iz Križevaca i idem u medicinsku školu u Bjelovar , imam D750i, i nadam se da vam ne smeta što sam tak mlad![]()
Nadam se da lijevo ima dosta podataka![]()
There are no shortcuts in evolution.
Bookmarks