Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 18 od 18

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    3310----v300
    Operater
    t-schrot
    Godina
    57
    Bodovi
    14.257
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.257, Nivo: 28
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao vrapce
    gle ja sam si skinuo Webclaw's Motorola Essential, tamo ima neki program Funlight Editor gdje sam si napravio svoj funlight.pat to sam upoadao na ove particije a/mobile/audio i c/mobile/audio promijenio one seemove koje je blue devil izmijenio i normalno mi je radilo, ali mi je progutalo bateriju za dvadesetak minuta ali nije puno ni bljeskao ni radio tako da sam si radije vratio stare seemove koje sam imo na kompu, sad sam opet probavao stavit te stvari ali ne radi. Moprmalno ovo sta sam mijenjao nisam spremio na kompjuter i tako da vam to ne mogu uplodat . E sad ja sam vjerojatno neke druge offsete mijenjao ILI neke druge bitove ugasio upalio ILI sam se nekako skrumpo pa sam sve napravio kako treba i radilo mi samo jednom, uglavnom sad radim an tome i javit cu ako budem nasao sta sam tocno mijenjao.
    Stari moj i ja sam ti tak došal prošli vikend sa svadbe i meni je sve bljeskalo a da ti ne kažem kako mi se glasno zvonjava čula!!

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao fliponja
    Stari moj i ja sam ti tak došal prošli vikend sa svadbe i meni je sve bljeskalo a da ti ne kažem kako mi se glasno zvonjava čula!!
    he, ova ti je dobra!!!

No, nisam baš ni ja optimističan oko ovoga dok ne vidim dokaz nažalost. Malo mi je čudno to, ali već bi odavno na motox-ovom forumu, ili na hofo-u i mobile-files-u bilo priče o tome, no ništa za sad...

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    3310----v300
    Operater
    t-schrot
    Godina
    57
    Bodovi
    14.257
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao GoGs
    he, ova ti je dobra!!!

No, nisam baš ni ja optimističan oko ovoga dok ne vidim dokaz nažalost. Malo mi je čudno to, ali već bi odavno na motox-ovom forumu, ili na hofo-u i mobile-files-u bilo priče o tome, no ništa za sad...
    Ne želim čovjeka vrijeđati jer nisam ni ja baš neki znalac ali sam preko nekoliko puta tražio na različitim forumima ( iako mi jezici nisu neka jača strana ali imam Neurotran) i nigdje nisam našao riješenje toga problema ako ga se može tako nazvati! Mijenjao sam seemove kako si i ti napisao,probao i offset59 ali ništa.Btw
    kad sam u offset59 uključio bit1 jedina promijena je kad idem na brzo traženje u imeniku ne radi tipka 5 (jkl).

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Odgovora: 1079
    Posljednji post: 09-01-2011, 21:38
  2. v360v u v360... pomoć..
    By neznam_nick in forum Motorola
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 13-03-2006, 01:11

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove