Koliko ja znam mob sprema nešto u folder "Others" ako ne prepoznaje oblik...Trebao si tu datoteku spremiti u folder Sounds (ili kako već), a ne u Others... Probaj pa javi...
Je li netko pokusao svirati AAC datoteke na SE k750i ? Napravio sam AAC pomocu Xilisoft 3GP Converter (ima i opciju za prebacivanje mp3 u aac) i stavio file u direktorij 'Other' na Phone Memory ali mi ne prepoznaje kao datoteku koja se moze svirati ?!? Ima li tko kakva iskustva ?
Koliko ja znam mob sprema nešto u folder "Others" ako ne prepoznaje oblik...Trebao si tu datoteku spremiti u folder Sounds (ili kako već), a ne u Others... Probaj pa javi...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ja sam dok sam imao prije god. dana k750 probao,i nije mi htio...na w900 nisam još probao...
A onda očito mob ne podržava aac format... Jedino ako piše u uputstvima da podržava, onda bi trebalo podržavati... Znam da je moguće pokrenuti amr format fajla...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ma podržava....
aac je codec koji da se ispravno odsvira treba biti zapakiran u m4a extenziji.znaci bilo koju pjesmu kodiras u m4a format koji u sebi sadrzi aac codes i cuje se bez problema na k750, w800 i d750....direktno koriranje u aac nije moguce (recimo uzmes neki sound s nokije u aac formatu i kad ga stavis u SE ne svira---zasto jer nije kodirano kako SE zahtjeva-m4a format koji u sebi sadrzi aac codec)
ako ti i dalje nije jasno obrati se na mail za detaljnije upute
Gdje bi mogao nabaviti program koji kodira u m4a format sa SE AAC Codecom ?Izvorno postao DUo2
Ja sam koristio Xilisoft kako sam naveo pa ocigledno nije dobro.
to mozes napraviti u iTunes-u
desni klik i pise ti convert selection to AAC
KISI KISI
ok.. probati cu pa javim..
i jel oce radit
KISI KISI
radi .. ali je problem sto je iz mp3-a 86 MB napravljen m4a od 56 MB. A ako pretvoris u aac (ali bas da ima ekstenziju aac) onda je velicina 32 MB.. Ovaj m4a sam napravio sa iTunes kako ste mi rekli...E sad .. kad bi se moglo slozit da bude m4a da je 32 MB kako ovaj aac to bi bilo ko zmaj..
AAC koji se obično koristi na nokijama ima bitrate od 64 Kb/s, a iTunes kodira u standardni mp3 bitrate, znači 128 kb/s odnosno duplo veću datoteku.
Smanjiš bitrate i to je to, ali mislim da u itunes ne možeš mijenjati tu postavku
Bookmarks