i ja mislim,ali njegov je izbor.
i ja mislim,ali njegov je izbor.
Evo sutra se rjesava sa Baterija 11,
uzeo sam taj w550i,
d500 mi je dobar mobitel al brate svak ziv ga ima,
a kad tako puno ljudi ima isti mob onda mi se zgadi,
kako rece Smogovac, ovaj w550 je fora.
No sa zenom sam se dogovorio,
W550i uzimam ja a ona ce dobiti d600,
tako da joj E530 koji ima prelazi za second mobach.
ne brini dobro si odlučio,d600 i d500 su već previše izlizani mobovi kao i v3
Da izrazim i svoje subjektivno mišljenje...W550i mi je ružan do bola, tako da bi bez previše razmišljanja uzeo Samsung bez obzira na činjenicu da ga svi imaju...
Bom Chicka WahWah
i šta sad?pa tko te pitao dal ti je mob lijepi.sad ga dobby neće uzeti zbog kaj se phytu ne sviđa...možda dobby ne gleda dizajn nego mogučnosti koje su puno veće nego kod d500 od kamere,memorije,walkaman funkcije,čvršče konstrukcije(dam glavu da se onaj swivel neće rasklimat,kao klizni mehanizam kod d500)+baterije...![]()
E ovako imam d500 pa da kazem rijec dvije o njemu mob je meni savrsen jedino u cemo je w550 u prednosti je prosiriva memorija. Sto je nedostatak i to dosta veliki ali imho mob za zenu bi uvijek trebao biti vise ljep nego funkcionalan.
I onda dolazim do izgleda di je w550 ruzan i ima mi los nacin otvaranja... Btw smogovac neznam koji si ti SE mob imao ili Samsung pa mozes reci da su kvalitetnije napravljeni jedni od drugih. Dapace samsung je po meni puuuuuno cvrsci i tvrdji mob od SE modela, Da se razumijem imao sam u ruci skoro pa sve samsunge i se modele pa znam o cem pricam.
I nemoj tako lako davati glavu mogao bi ju izgubiti.
Sto se tice "pobjede"w550i hmn taj mob je meni, mob za zajebanciju a ne nikako da ga na poslu izvadim pred kolegama. Imho to je mob vise namjenjen za neozbiljniju publiku. Naravno sve je to IMHO.
Ni W550 nema proširivu memoriju, samo ima više interne memorije (256MB)...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
...ak je kupljen - ovo jeIzvorno postao Stric Dobby
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks