Jeste li zadovoljni kvalitetom slike na k750?.Ja nisam nikako.Dok sam imao D500 sa njim sam pravio kvalitetnije slike iako mu je kamera 1.3mp.Kakva su vasa iskustva?Pozdrav.
Jeste li zadovoljni kvalitetom slike na k750?.Ja nisam nikako.Dok sam imao D500 sa njim sam pravio kvalitetnije slike iako mu je kamera 1.3mp.Kakva su vasa iskustva?Pozdrav.
Ako nisi, onda nešto ne valja sa kamerom ili pak verzijom fw-a... Slike na K/D750i su među najboljima od modela koji se nude na našem tržištu trenutno... Ja sam jako zadovoljan...
Vjerovatno imas neki problem s kamerom ili softverom, ja sam usporedivao slike od D500 i K750 i jako velika je razlika izmedu fotografija, slike sa K750 su puno bolje!!![]()
jesu li ti postavke uredu? trebas stavit kvaliteta slike: visoka.![]()
k750 bi trebao imati bolju sliku nego d500![]()
.....:::: www.OneGame.tk ::::.....
------ One day, OneGame -------
Jesi se igrao malo sa postavkama? Ja imam najstariji firmware i fotke su odlične.
Može lako bit do osvjetljenja u kojem si slikao ili čak do toga da na Samsungu slika jednostavno ljepše izgleda..ali samo na displeyu
Slika nikako nije bolja
Sony Ericsson k750i, 256mb Pro Duo, R1CA021
Ja imam d750 i slike su jaaako dobre i puno bolje nego na d500, jedino mi d500 ima nekak bolji video![]()
There are no shortcuts in evolution.
Bookmarks